Cum ne imbracam - primavara 2013

Odata cu venirea primaverii, trebuie sa ne punem problema si asupra principalelor tendinte in privinta rochiilor ce se vor purta sezonul acesta.

Design-erii apreciaza ca dungilor vor fi la moda in aceasta primavara, iar daca nu esti o mare adepta a dungilor poti opta pentru carourile sau alte forme geometrice. Rochiile de anul acesta au asadar un design minimalist si cu astfel de tinuta te vei putea simti atat confortabil dar vei putea totodata avea certitudinea ca rochia ta respecta cele mai noi tendinte in moda din 2013.


Totodata, acelea dintre doamnele care sunt adepte ale stilului sport, ele vor putea renunta la acele rochii de ocazie, asta pentru ca in aceasta primavara vor avea la dispozitie rochiile sport.

Aceste rochii sunt tinute foarte confortabile in care oricare femeie se va simti in largul ei.


Decupajele sunt si ele la moda anul acesta si cu siguranta va fi adoptat de multe dintre tinere in primavara lui 2013. Principalul rol al decupajelor este acela de a scoate in evidenta trasaturile feminine ale celor care le poarta. Decupajele vor putea fi intalnite nu doar in cazul rochiilor, ci si la numeroase tipuri de topuri si alte vestimentatii.


Acestea vor putea fi accesorizate cu ochelarii de tip statement, acestia fiind unele dintre accesoriile ce fac diferenta in acest sezon.

In zona pantofilor, femeile vor trebui sa renunte la tocurile foarte inalte, intrucat nu acestea vor fi acelea ce se vor purta anul acesta. In tendinte sunt pantofii cu talpa joasa, cu toc mediu spre mic si varf ascutit, acestea asortandu-se cu aproape orice tip de tinuta.


Design-erii au gasit solutii avantajoase si pentru femeile care prefera pantalonii scurti, dar care totusi nu beneficiaza de silueta perfecta pentru a-i putea purta. Anul acesta, ele vor putea alege pantalonii tip bermude, aceia cu o lungime pana deasupra genunchilor si putin mai largi, astfel incat orice doamna sa se poata simti cat mai confortabil atunci cand ii poarta. Pantaloni tip bermude vor putea fi intalniti intr-o mare varietate de culori si materiale si cu singura aceasta schimbare va fi binevenita in randul iubitoarelor de pantaloni scurti.


Nici pantalonii scurti nu au fost insa neglijati. Astfel, in cadrul acestui sezon, femeile vor putea alege pantaloni scurti in modele cat mai feminine si expresive, care sa le puna in evidenta corpul si formele. Disponibili intr-o mare varietate de culori si modele, acestia vor crea un aspect modern, foarte atragator.