Studie, Stage & Afstuderen

WildWorld B.V. | Organisatie

Selectie

Projectbureau WildWorld B.V., onder meer uitgever van Reefz, biedt talentvolle en ambitieuze studenten de mogelijkheid om mee te werken in de dagelijkse -veelal online- activiteiten en daarnaast ook zelfstandige (deel)projecten uit te voeren. Een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden zijn vereist.

We gaan er van uit dat je je via www.wildworld.nl verdiept hebt in de activiteiten van WildWorld B.V. en dat je als Student Member aantoonbaar actief bent op Reefz. De mogelijkheden voor studie, stage & afstuderen zijn beperkt; de studenten met de beste projectvoorstellen, motivatie en kwalificaties worden uitgenodigd voor een intakegesprek.

Jouw dagelijkse activiteiten

Je dagelijkse activiteiten bestaan o.a. uit:


  • Contentmanagement
  • Contentcreatie
  • Relatiebeheer
  • Advisering
  • Acquisitie
  • Volgen van trends en ontwikkelingen
  • Projectwerkzaamheden

Jouw project

Met betrekking tot het uitvoeren van een zelfstandig project heb je de keuze uit een tweetal opties:


Optie A:

Je formuleert een eigen projectvoorstel.


Optie B:

Je kiest een van de beschikbare projecten uit het actuele aanbod.


Optie C:

Je neemt deel aan een van de doorlopende studentenprojecten, exclusief bij jouw onderwijsinstelling.


Optie D:

Je voert een gestandaardiseerd programma van werkzaamheden uit en ontvangt hiervoor studiepunten van je onderwijsinstelling.

Jouw werkplek

WildWorld B.V. opereert als netwerkorganisatie niet vanuit een centraal kantoor. Je werkt dan ook net als alle andere medewerkers zelfstandig en volgens de principes van Het Nieuwe Werken: tijd- en plaats-onafhankelijk. Dat betekent dat je deadlines en resultaten centraal staan, en dat je daar bent waar nodig is. Je bent verantwoordelijk voor je eigen procesgang, je zet middelen in naar behoefte, en weet de mensen die van belang zijn voor je werkzaamheden bereid te vinden om je verder te helpen. Voor goede onderlinge afstemmingen neem je deel aan periodieke overleggen.

Interesse ?

Is je belangstelling gewekt en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, bekijk dan deze pagina voor meer informatie, het actuele aanbod van projecten en het aanvraagformulier.

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een projectbureau, gespecialiseerd in strategie, projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiƫnte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau voor haar opdrachtgevers kan opereren.


WildWorld B.V. is uitgever van de merken Oasis Centers, Reefz en Wildlife Magazine.