KEUKENvuur

Catering | Kookworkshops | Koken aan huis

Kookstudio KEUKENvuur

KEUKENvuur organiseert gevarieerde kookworkshops, die zowel voor particulieren als voor zakelijke gelegenheden uitermate geschikt zijn. Goede uitleg krijgen over de verse ingrediënten, de beste bereidingswijze en andere kneepjes van het koken, maar vooral: samen plezier beleven en genieten van het resultaat!

Onze kookworkshops duren 2,5 à 3 uur, en vinden plaats in de kookstudio van KEUKENvuur of op uw eigen locatie. De kookstudio is geschikt voor maximaal 24 personen. Mocht u met meer gasten zijn dan is dat geen probleem, wij hebben de mogelijkheid om een andere kooklocatie af te huren met een maximale capaciteit van 52 personen. De Kookworkshops zijn te boeken vanaf 10 personen. De kosten voor de basis kookworkshops zijn € 47,50 per persoon ( exclusief de BTW ) en inclusief recepten. De prijs voor minder deelnemers is op aanvraag.

Benieuwd naar ons assortiment

Hier kunt u een overzicht van alle kookworkshops vinden die wij voor u kunnen verzorgen : kookworkshop

Catering

Koken aan huis

Quality time samen! Meer tijd met mensen die u dierbaar zijn, lekker in uw eigen huis samen genieten! Geen oppas regelen, niet zoeken naar een parkeerplek, maar wel de luxe van een heerlijk diner; door de chef vers gekookt. U dekt alleen de tafel en KEUKENvuur doet de rest!