BARS-bytte kveld

31. januar på Karljohansvern i Horten

Bars gifting & Receiving

Velkommen til det vi på norsk vil kalle en Bars-bytte kveld. Alle som er interessert i å gi og/eller få Bars er hjertelig velkommen.


TORSDAG 31. januar, fra kl 19 til vi er "mette"


Har du gått kurs og blitt Bars-giver, kan du komme og både gi og få. Eller du kan velge bare å få hvis det kjennes riktig. En fin sjanse til å øve seg også hvis du er ganske fersk. Ta gjerne med manualen og/eller plansjen din.

Du som ennå ikke er kjent med Access Bars har her en fin mulighet til å bli kjent med dette fantastiske verktøyet og få en avslappende og deilig behandling, hvor du kan åpne opp, ta imot og få tilgang til mer av DEG. En opprydning på "harddisken" din. Til en hyggeligere pris enn vanlig. Hvordan blir det bedre enn det?

Bli med, og ta del i det deilige energifeltet som oppstår når flere arbeider med slike prosesser samtidig.

Jeg gir deg er en link til en liten videosnutt hvor Gary Douglas og Dain Heer inviterer til å lære Bars. For deg som ikke aner noe om dette. Enjoy!

DET ER BEGRENSET ANTALL PLASSER, OG VI MÅ HELST VÆRE LIKT ANTALL (2, 4, ...), SÅ JEG VIL VELDIG GJERNE HA EN PÅMELDING

Ta med deg en venn/venninne og opplev Access Bars som giver og/eller mottaker. Løse ledige klær du trives i, godt humør og et åpent sinn, og vips! så er vi i gang. Noen pledd/tepper og en pute også kanskje?

Priser: Kr 100 for deg som både får og gir. Kr 300 for deg som bare ønsker å få. Kontant betaling.


Kaffe/te/kald drikke og snacks står fremme. Har du selv en benk du kan ta med blir jeg veldig glad for det.


Om du har behov for å kontakte meg med spørsmål, eller du ønsker å melde deg på via mail, sms eller telefon, så bruk kontaktinformasjonen nedenfor.


Jeg gleder meg til å se deg og til å få bytte Bars med deg eller å bare for gi deg Bars!


Et lite ps: Det settes opp Access Bars® kurs samme sted lørdag 16. februar, så hvis du har lurt på om dette er noe du vil lære - for å bruke privat og/eller profesjonelt - så er denne kvelden med bytte kanskje noe som kan være til hjelp for å ta en besutning.


Hvem inviterer?

Mitt navn er Susanne Helgesen. Jeg er Access Bars™ og Access Body Process™ Facilitator og mitt hovedfokus er bevissthets- og transformasjonsarbeid hvor jeg i hovedsak bruker Access Consciousness™ teknikker. Les mer om meg og hva jeg tilbyr på min webside.