zwembad feelfit

hygiene

het keurmerk

al 223 zwembaden hebben het keurmerk, en dat betekend dat ze allemaal voldoen aan de eisen, en aan de wensen van de klanten, de reden dat er soms geen jongeren komen bij bepaalde zwembaden ligt meestal aan de hygiëne, in april 2002 werk het eerste keurmerk uitgerijkt, door de stichting Zwembad Keur, pas als je aan eisen voldoet krijgt je het keurmerk.

controle hygiene

zwembaden moet vaak gecontroleerd worden op hygiëne en veiligheid, chloor is nodig om alle ziektekiemen en virussen in het water de doden, de ph waarde van chloor moet neutraal zijn, als de waterkwaliteit meerdere keren onvoldoende is word het zwembad gesloten, mechanische vervuiling word met een zandfilter opgevangen, de chemische vervuiling word gemeten met een elektronische koffer.

nieuwe regel

het dragen van een badmuts zodat er minder haren in het water komen, en badslippers voor de hygiëne als je uit het zwembad komt, omdat je dan ook minder hoeft te filteren omdat er minder haren in het water komen, en badslipper omdat de grond bij het zwembad als je uit het zwembad komt

hygiene in het zwembad

de hygiene in een zwembad is heel belangrijk, als het zwembad vies en niet veilig is komem er niet zoveel mensen, niemand wil namelijk in een vies zwembad zwemmen, het is belangrijk dat alles goed word gefilterd en schoonemaakt, maar ook dat iedereen die maar wil kan gaan zwemmen.

het keurmerk 'veilig en schoon' voor feelfit

het keurmerk 'veilig en schoon' is heel belangrijk voor het feelfit zwembad, feelfit vind het belangrijk dat je bezoekers weten dat het zwembad voldoet aan de eisen. Wij zijn ook heel blij met dit keurmerk als zwembad, we doen er ook veel aan om het hygienisch.

badkleding

voor ons is het belangrijk dat het zwembad ook schoon blijft, daarom is het dragen van een badmuts en badslippers verpicht, er hoeft dan ook minder gefilterd te worden omdat er minder haren in het zwembad komen, door het dragen van badslipper is de vloer in het zwembad een stuk schoner en is alles hygienischer als dat iedereen op zijn bloote voeten gaat lopen.