Nieuwsbrief Online Bijles

"Voor al uw vragen, ligt het antwoord bij ons!"

Beste nieuwsbrieflezers,

In deze nieuwsbrief wordt een korte uitleg gegeven over de dienst Online Bijles en wat dit betekent voor scholieren en ouders. Ook zal deze nieuwsbrief informatie bieden over onze unieke actie! Tot slot zal er een kort ervaringsverhaal worden gegeven van een bijlesdocent.

Online Bijles

Leerlingen kunnen soms wel wat hulp gebruiken bij het maken en leren van hun schoolwerk. Wanneer ze ergens niet uitkomen en blijven zitten met een vraag, kunnen ze deze vraag direct stellen bij Online Bijles. Bijlesdocenten van het desbetreffende vak kunnen op deze vraag reageren en de scholier op deze manier snel weer op weg helpen. Middels deze applicatie worden tijd en plaats een onbelangrijke factor, de uitleg vindt namelijk online plaats, dus er hoeft geen afstand te worden overbrugd. Zo zorgt Online Bijles voor een spoedige manier van hulp. Dit zorgt tevens voor verbeterde schoolprestaties en blijft er meer tijd over voor leuke dingen.


In totaal zijn er al 2.831 scholieren die zich hebben aangemeld!

De unieke actie

Wanneer u ervoor zorgt dat iemand anders zich ook aanmeldt voor Online Bijles, krijgt u van ons een cadeau! Niet alleen u krijgt een cadeau van ons, maar ook de andere persoon ontvangt een cadeau. Jullie krijgen beide een bedrag van €15,- als bedankje op jullie bankrekening gestort.

Wacht dus niet langer en ga direct opzoek naar de persoon die Online Bijles ook nodig heeft!

Persoonlijke ervaring

"Het is zo leuk om te lezen van scholieren, maar ook van de ouders, hoe blij ze zijn met het antwoord dat wij ze geven. Vaak is een leerling al binnen tien minuten geholpen. Het doet me goed dat Online Bijles zo snel is gegroeid en ik ben daarom trots op iedereen die daaraan heeft bijgedragen," aldus Bart Wagendorp, bijlesdocent in wiskunde en scheikunde.
Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar de website: https://instantbijles.wordpress.com
Met vriendelijke groet,


Niels Rutgers


Marketing medewerker bij Online Bijles

rutgers.n@onlinebijles.com

Online Bijles

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief of uw gegevens wijzigen?

Klikt u dan hier