Uz bolje ponude, više povrata novca

'Better Deals, More Cashback'

Big image

DubLi program u suradnji sa Hrvatskom unijom malih poduzetnikaPoštovani,


Zadovoljstvo nam je objaviti novi program Hrvatske unije malih poduzetnika u suradnji s našim Partnerom DubLi, dostupan vama kao našem članu/suradniku/podupiratelju. Ovaj program vam omogućuje da rezervirate putovanja i kupujete preko interneta - isto što inače radite - ali ovdje zarađujete / štedite od povrata novca na svaku vašu kupovinu!


Od svake kupovine i naša organizacija ima korist za provođenje programa motivacije mladih na poduzetništvo.


DubLi je jedinstvena destinacija u svijetu za putovanja, kupovinu i zabavu! DubLi je tvrtka orijentirana na kupca, gdje su potrebe kupca uvijek na prvom mjestu!


Molimo posjetite http://global.mall.dubli.com/?region=25&lang=en i pregledajte naš novi DubLi portal za putovanja (Travel portal ), kupovinu (Shopping Mall) i zabavu (Entertainment).

KUPUJETE I ŠTEDITE OD POVRATA NOVCA!

Big image

Što je povrat gotovine (Cashback) ?

Naš partner,DubLi, ima poslovne odnose s tisućama trgovina i putnih agencija iz cijelog svijeta, koje plaćaju tvrtki DubLi postotak od prodaje. DubLi vraća taj povrat novca svojim klijentima. Informacije o povratu novca se nalaze na stranici http://global.mall.dubli.com/

Mjesečni povrat novca ovisi od trgovine do trgovine. Povrat gotovine ne uključuje porez na dodanu vrijednost niti dostavu.


Iskoristite svoju priliku!

DubLi PARTNER U HRVATSKOJ

Hrvatska unija malih poduzetnika


Partnerski Program DubLi pomaže našem programu 'Poticanje mladih i nezaposlenih na poduzetništvo'.

VIŠE O PROGRAMU DubLi

Koristeći se prednostima ovog novog programa, možete nastaviti kupovati u istim on-line trgovinama u kojima kupujete sada, pronaći najbolje ponude, ali tada ostvariti i povrat novca sa svakom kupovinom. Kupujte na tisućama prodajnih mjesta s brendovima iz cijelog svijeta, gdje ste sigurni da ćete pronaći sve što trebate.


Rezervirajte sve što vam je potrebno za vaša putovanja kroz HUMP, od avio karata, hotela, rent-a-car usluga i sve ostalo što vam novi program pruža, ali i vraća novac za svaku vašu kupovinu.

Ovaj novi program plaća vam gotovinu za kupovinu!


Ovaj program je besplatan!

Samo se prijavite (log in) prije nego li krenete u kupovinu kako biste osigurali povrat gotovine kroz stranicu "My Account".


UNAPRJEĐNJE STATUSA DubLi ČLANSTVA

od FREE (besplatnog) do Premium i V.I.P.


Ukoliko se odlučite za Premium Membership, uz vaš mjesečni povrat gotovine, dobivate i dodatnih 4% na kraju godine.


Ukoliko vašu kupovinu ostvarite uz V.I.P. Membership, zaradit ćete najveći mogući postotak od 6% povrata gotovine na mjesečnoj razini!


V.I.P. paket vam omogućuje dodatno:


- DubLi prepaid Debit card

- preuzimanje neograničenog broja videa, glazbe, lista glazbe s radio stanica

- pristup referalnom programu za kupce

- pristup posebnim ponudama / programima s popustima


Besplatna proba V.I.P. Članstva

Kako bi vam DubLi omogućio veći prihod možete probati V.I.P. članstvo besplatno tijekom mjesec dana, koristeći promo kod koji vam možemo dostaviti. Promo kod se ne plaća. Članarina se naplaćuje samo ukoliko unaprijedite obično (FREE) članstvo u V.I.P., nakon isteka probnog korištenja V.I.P. programa tijekom mjesec danaPREDNOSTI DubLi PROGRAMA


Povrat gotovine koju zaradite iz ovog programa je dodatak na bilo koji oblik gotovine ili nagrada koje zaradite od tvrtki kod kojih imate kreditne kartice.


Ovaj program povrata gotovine nije uvjetovan kupovinom određene količine proizvoda ili usluga, već ga ostvarujete pri svakoj kupnji bilo da je to putovanje http://www.dublinetwork.com/en/Dublicom/DubliTravel.aspx ili odjevni predmet http://www.dublinetwork.com/en/Dublicom/ShoppingMall.aspx.


Kroz ovaj program imate pristup ekskluzivnim promotivnim akcijama koje vam dodatno omogućuju vrijedne uštede.

Ne samo da će vaša kupnja biti jednostavnija, već će vaša godišnja ušteda doseći tisuće kuna za vašu obitelj!


Zajedno s našim Partnerom, DubLi.com, predani smo cilju da našim članovima, suradnicima, podupirateljima pronađemo najbolje ponude, posebne proizvode/usluge i druge prednosti.


Sada je vrijeme da HUMP postane vaše mjesto - izvor ponude za putovanja, kupovinu i zabavu kako biste imali životni stil koji zaslužujete! http://www.hump-crosbu.hr


POSTUPAK REGISTRACIJE


Za besplatno Članstvo (FREE member) na DubLi.com, kod prve posjete stranici, kliknite na 'Sign up for FREE'. Unesite svoje podatke.


Ostvarujete povrat gotovine na svaku vašu kupovinu ili putovanje.

Prije svake kupovine provjerite jesti li ušli u svoj račun (Login).

Dubli, CEO Michael Hansen interviewed by Terry Bradshaw on Net Worth Commerce 2014
Big image