Nieuwsbrief van Verhuispakket

Het pakket voor na het verhuizen!

Beste abonnee,

in deze nieuwsbrief maakt u onder andere kennis met het nieuwe product. Ook willen we u graag voorstellen aan onze nieuwe medewerker. Daarnaast hebben we een leuke kortingsactie voor u bedacht.

Het verhuispakket

Graag laten wij u kennis maken met ons nieuwe product, namelijk het verhuispakket! Dit pakket kunt u cadeau doen aan familie, vrienden of kennissen die net verhuisd zijn. Ideaal voor als u geen idee heeft wat u kunt geven! Dit pakket bestaat uit leuke huishoudelijke spulletjes, maar er zit bijvoorbeeld ook een fles wijn in. Dit pakket kunt u al bestellen vanaf 15 euro! Voor meer informatie kunt u naar de website gaan https://www.verhuispakket.wordpress.com/.

Even kennis maken met ... Aniek!

Hallo, ik ben Aniek en vanaf volgende week ben ik de verkoopmanager. Vier jaar geleden ben ik begonnen als leidinggevende van een verkoopteam van auto's. Daarvoor heb ik Commerciële Economie gestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Echter was ik na vier jaar klaar voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik hier bij Verhuispakket gevonden. Ik heb erg veel zin om hier te mogen werken!
Big image

Het verhuispakket met korting!

Saturday, Jan. 16th, 9pm to Monday, Jan. 18th, 11pm

This is an online event.

We willen u als klant de mogelijkheid bieden om nu het nieuwe verhuispakket aan te schaffen met 20% korting! Gebruik de actiecode: VERHUISPAKKET2016 vanaf nu in de webshop https://www.verhuispakket.wordpress.com/. Let op! deze actie is tot maandag 18 januari 23.00 uur geldig!

Met vriendelijke groet,

Esmee Wolbers

Bedrijfsleider Verhuispakket

e.a.wolbers@st.hanze.nl

Wilt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar: e.a.wolbers@st.hanze.nl