PDC

Boxtel

Parkmanagement Boxtel

Het Personeels Diensten Centrum Boxtel biedt een variëteit aan personeelsdiensten. Als lid profiteert u, naast inkoopvoordeel, ook van de nauwe samenwerking tussen P&O-medewerkers van meerdere bedrijven.


In de 9 jaar dat het PDC nu bestaat hebben we inmiddels een deelnemersbestand van 72 deelnemende bedrijven en een groot aantal diensten uitgerold. Maar daar blijft het niet bij, Want ook voor 2014 staat er het een en ander op het programma.

Over werkeninboxtel.nl

Deze website is een initiatief van, voor en door Boxtelse ondernemers.

Het is dé centrale plaats waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden.
Een digitaal, eigentijds instrument om vacatures te vinden en vacatures in te vullen.

www.werkeninboxtel.nl is continue in ontwikkeling. Bedrijven in Boxtel plaatsen hier een bedrijfsprofiel en werkzoekende hun CV en kunnen elkaar hier vinden voor een goede match.

Deze website wordt beheerd door het PDC Boxtel.

Collectief voordeel

Het PDC ontleent zijn kracht aan het feit dat het een organisatie is van, voor en door deelnemers. Dit zorgt voor een netwerk van 72 bedrijven in Boxtel, en stelt ons in staat collectief voordeel te regelen voor de deelnemers op het gebied van flexwerkers, arbo arts, opleidingen, psychosociale zorg, fysiotherapie, reïntegratie spoort 2, arbeidsdeskundige ondersteuning, arbo advies, vertrouwenspersoon, werving en selectie, particuliere verzekering en zorgverzekering.

Ondersteuning

Wij bieden onze deelnemers ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van Personeel en Organisatie, daarnaast bieden wij tijdelijk of permanent ondersteuning op het gebied van P&O aan op uw eigen locatie.
Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van verzuim, langdurig en kort verzuim. Ondersteuning kan bestaan uit het adviseren van de werkgever of werknemer maar, ook uit het ondersteunen bij gesprekken met langdurig zieken.

Programma voor 2014

  • Uitbouwen van de dienstverlening rondom werkeninboxtel.nl
  • Communicatie; We blijven de website actueel houden en sturen één keer per maand een digitale nieuwsbrief aan de deelnemers. Daarnaast zullen we net als voorgaande jaren een aantal deelnemersbijeenkomsten organiseren.
  • Onderhouden van bestaande diensten.

Contact

Heeft u nog wensen op het gebied van diensten, die u graag door ons wilt laten oppakken?
Heeft u nog in uw netwerk contact met Boxtelse bedrijven die geen lid zijn van het PDC ?

Heeft u wellicht behoefte om eens over een bepaald personeelsvraagstuk te sparren?
Heeft u nog vragen?

Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet en tot ziens,


Els van Esch, manager PDC &
Mandy Fijneman, adviseur PDC