The Cathford Group Credit Inc

Hvordan Kjøpe Et Hjem I En Konkurransedyktg Eiendomsmarkedet

Etterspørselen etter eiendom vokser i mange markeder over hele landet. Det er flott, men det skaper konkurranse i form av alle kontanter tilbud, tilbud for tusenvis av dollar over pris, og en voksende gap mellom kostnader og priser i et gitt område. Dette dynamiske bare legger til frustrasjoner mange kjøpere ansikt i markedet.


Hvis du er en del av de fleste som kjøper en hjem med finansiering, kan tipsene nedenfor hjelpe deg stivne avtalen. Merk at prisen er absolutt en faktor - hvis ikke faktor - de fleste selgere er bekymret. Men mens prisen er avgjørende, er det andre faktorer som kan gi deg en fordel når du prøver å sikre en første engasjement fra selgeren.


1. få høyre utlåner


Borte er dagene når du kunne bare få forhåndsgodkjent å kjøpe et hjem, bruker forhåndsgodkjenning brevet for å få tilbud og forventer å bli inngått raskt. Dine lån offiser omdømme i samfunnet er kritisk, særlig blant agentene som kontrollerer avtaler.


Hvis din lån offiser har a trusted navn, anerkjennelse og en gunstig tilstedeværelse i det lokale markedet, kan dette være kommunisert via oppføringen agent, som har en direkte påvirkning på hva tilbyr selgeren tar.


2. få rett kjøperens Agent


Du trenger en eiendomsmegler til å representere deg hvis du skal gjøre tilbud på eiendommer oppført på det åpne markedet og plukke en agent som representerer deg i huset jakten kan være ingen enkel prestasjon. Få personlige anbefalinger fra familie eller venner er en god start.


En annen mulighet er å utforske gjennomgang nettsteder og plukke en agent som har erfaring og har åpent ærlige vurderinger av andre forbrukere. Ideelt sett er personen du skal vil representere deg noen som har et rykte for å levere på det lokale markedet.


Dette er spesielt viktig så mange eiendomsmeglere nettverk med andre og arbeide med hverandre med jevne mellomrom. Hvis din kjøperens agent har rykte på seg gunstig ikke bare i lokalsamfunnet, men med oppføringen agent i en tidligere transaksjon, for eksempel er dette et godt tegn at personen kan påvirke selger fordi de vet tilbudet er sterk og de stoler på den andre siden.


3. få en innføring i oppføringen Agent


Ved kjøpers agent (som representerer deg) tilbyr underkastelse, dine lån offiser kaller oppføringen agent for å presentere seg og forklare hvordan godt kvalifiserte du skal kjøpe denne eiendommen. Det er enorm mulighet til å opprette en relasjon fra finansiering siden ytterligere støtte en sterk tilbud.


Mange oppføringen agenter uvegerlig kalle långivere av kjøpere som tilbyr er sterke på papir i et forsøk på å føle seg om kjøpers kvalifikasjoner. Preemptively er tar dette trinnet en gunstig tilnærming som gjør det enklere for oppføringen agent å påvirke selgeren for å akseptere ditt tilbud.


4. forstå hvordan du vises på papir


Det spiller ingen rolle hvis du har $500.000 i inntekt; Hvis du kjøper et hjem og sette mindre enn 20% ned, selv om et annet tilbud er høyere enn din, ser fortsatt tilbudet med 20% ned sterkere på papir til agenter. De gamle 20% ned tilnærming er fortsatt konge. Gitt, kan du likevel kjøpe et hus med så lite som 3,5% ned på en FHA lån, og hvis tilbudet er høyere, som kan hjelpe oppveid oppfattet lavere soliditeten om en mindre enn 20% ned tilbud.


En annen tilnærming ta for å øke dine sjanser til å få selgeren til å akseptere: ikke be om en kreditt for avsluttende kostnader i førstegangskjøp tilbudet. Når du ber om en kreditt for avsluttende kostnader basert på det Kjøp pris beløpet du leter etter, som selger fortsetter mindre nettet ved lukking - at hvis du tilbyr en høyere innkjøpspris og be om en kreditt måten. Men vær oppmerksom, gjør de siste betyr huset må vurdere for en høyere verdi å støtte høyere tilbys beløpet med de forespurte kredittene for kontanter å lukke.


5. tilby en kort lukking

Ved å gjøre et tilbud om å kjøpe en eiendom, er gjør et tilbud om å lukke i mindre enn 30 dager en aggressiv tilnærming, formidle til selger at finansiering er stilt opp og det er på tide å spille ball. Vet at långivere mot føderale obligatorisk avsløring tidsrammer og, som sådan, har visse terskler de må møte for å være føderalt kompatibel med siste regulatoriske endringer. Som en homebuyer betyr dette du må hoppe gjennom ringer raskere for å oppfylle kontrakten vilkårene.


For eksempel hvis utlåner trenger informasjon om inntekten eller trenger et bankkontoutdrag, vil proaktivt gir uansett tilstand er nødvendig for fulltegning av utlåner i en 24-timers periode dramatisk hjelpe utlåner i å hjelpe du lukker raskere. Det kan også hjelpe, flere måneder før når du forventer å kjøpe, for å kontrollere kreditt-rapporter og kreditt score for å se hvilken tilstand kreditt er i. Gi deg selv tid rette eventuelle feil eller arbeid gjennom andre problemer som er sårer kreditt kan eventuelt bety forskjellen mellom kvalifisert for et lån... eller ikke.


Du er berettiget til en gratis kreditt rapporterer året fra hver av de tre store kreditt-byråer, og skjermen kreditt score gratis gjennom en tjeneste som Credit.com. Når du planlegger å kjøpe et hjem, sørge for at dekker du alle disse baser når du gjør tilbud og får acclimated til lokale boligmarkedet kan dramatisk øke dine sjanser for å få tilbudet akseptert, og du kan gå hente offisielt godkjente lån med utlåner av ditt valg.