Travel review tips by Avanti Group

Big image

Er de TripAdvisor vurderinger palitelig?

Dette er mine tips som jeg bruker når du leser anmeldelser.


1. hvor mange vurderinger har kontrolløren bidratt?

Anmeldelser skrevet av noen med et begrenset eller minimal antall innlegg er mistanke om de er positive eller negative. Hvis gjennomgangen er glødende og bemerket har et begrenset antall bidrag, jeg er bekymret for at hotellet er enten direkte postering eller incentivizing folk å legge splitter anmeldelser å overvinne garantert kritiske kommentarer. Én Hamptons egenskap som jeg trodde var middelmådig hadde veldig bra av. Da jeg gikk tilbake til å se på vurderinger, det viste seg at den harde vurderinger var fra folk med mange innlegg mens glødende kommentarer var fra med lesere som hadde bare postet en gang eller minimal.


Det samme gjelder i revers. Enkelte anmeldere føler rett og bruke anmeldelser å trekke ut eller hente freebies fra hoteller. Kommentarer som har et lavt antall anmeldelser eller et mønster av postering mange harde eller auspicious anmeldelser er tvilsom.


2. har kontrolløren bodde på sammenlignbare egenskaper i fortiden?

Er dette deres første gang på en fem-stjerners eiendom? Er deres forventninger urealistisk?


De regelmessig holder på fem-stjerners eiendommene og er nå kritikk en tre-stjernen eiendel basert på deres tidligere femstjerners erfaringer? 3-stjerners eiendommen er ikke til å bli en fem-stjerners hotellet bare fordi gjesten krever. Men er den tre-stjernen eiendommen en stor verdi for den prisen og sted? Gjennomgangen må være rettferdige til egenskapen og forventningene må være riktig. Gjennomgangen må påpeke hva eiendommen tilbyr eller hvorfor det ikke har verdi.


3. hva destinasjoner har kontrolløren tidligere besøkt?

Har besøkt kontrolløren sammenlignbare nasjonale innstillinger? Det kan hende at en reisende som er vant til store byer uforberedt til en tredje verden land. Bor på et feriested er svært annerledes enn bor på hotell. Forstå hvordan de vanligvis reiser tillater meg å forstå om deres gjennomgang er pålitelig.


En fabelaktig Gert eiendom i Gobi ørkenen, Mongolia tilbyr ikke rommet dusj for de fleste rommene på tiden vi besøkte. Dette vil vanligvis ikke være en egenskap jeg velger i en storby, men jeg gjorde i Gobi-ørkenen. Det var best tilgjengelige. Stedet var autentiske og fantastisk. Vi måtte tilpasse våre forventninger til hvor vi var. Hadde jeg aldri vært på et eksternt mål, kanskje jeg har vært lei og skrevet en streng vurdering. Det ville være urettferdig å egenskapen som var åpne om den begrensede tilgjengeligheten av private dusj og hva nasjonale tilbys. Fra korrekturleseren som ikke forberedt på å skifte sine forventninger basert på målet er ikke en pålitelig korrekturleser.


Når det er sagt, jeg en gang bodde på Ville d'Este der jeg reservert et rom med hage. Rommet fikk jeg først hadde espalier dekker ett vindu og andre rom møtte en stål trapper. Det var nære en hage i sikte. Rommet var forferdelige for eiendom enn si en som samtidig belastet 750 euro eller tilsvarende $1000 U.S./night. Sviende gjennomgang var helt berettiget basert på egenskapen ikke leverer det som ble lovet, sammenlignbare femstjerners egenskaper, plassering, pris og deres holdning når vi klaget.


4. er anmeldelsen balansert?

Var kontrolløren altfor gratis eller eneste negative? Hver eiendom bør ha fordeler og ulemper selv om personen likte eller mislikte den. Gjennomgangen er upålitelige meg når det er bare gunstig eller ugunstig.


5. betyr gjennomgangen at korrekturleseren har en Amex-kort?

Vurderinger identifisert med ordet "Amex" av deres profilnavn betyr ikke at korrekturleseren er mer pålitelig, men det betyr at personen er autentisk. AmEx har stadfestet og bekreftet sin identitet selv om de velger å være anonym online. En Amex-kort kan bare knyttes til personen som er oppført på kortet slik at det hindrer falske anmeldelser under antatte navnene eller e-postadresser.


Hvis du trenger en fullservice reise selskap gir utmerket "hvite hansker" tjeneste, bare besøke vår Avanti Group Inc. Du vil merke et personlig preg bak nitid planlegging.