Arja Renovatie Service

verwijdering allerlei soorten krassen en herfolieren

ALU - PVC - INOX - INBRAAKSCHADE

Arja renovatie service is ook gespecialiseerd in het reinigen, renoveren en conserveren van aluminium (geanodiseerd of met een poedercoating), PVC en RVS. Door het beheersen van uiteenlopende mechanische technieken zorgen we op een verantwoorde manier voor een kwaliteitsvol herstel van de oppervlakken.


Tijdens de montage of bij het gebruikelijke onderhoud, worden deze materialen geregeld beschadigd. Door de jaren degradeert ook de natuurlijke glans en kleur. Het verwijderen van krassen, verkleuring, verkrijting, roest en diepe vervuiling zorgt dan ook voor een complete metamorfose.

KLEURHERSTEL

Elementen van PVC of van aluminium met een poedercoating zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Als ze niet op de juiste wijze onderhouden worden, gaan kleur, glans en zelfs de hardheid sterk achteruit.

De degradatie kan zo ver gevorderd zijn dat met diepreiniging alleen, niet het beoogde resultaat behaald wordt. In dat geval kunnen wij door middel van een professionele applicatie het oppervlak een nieuwe duurzaamheid meegeven.

Big image

GLAS

Het onderhoud van vensters en andere glasoppervlakken neemt jaarlijks een grote hap uit het onderhoudsbudget. Door de veredeling van het glas helpt RenoServ u om paal en perk te stellen aan die uitgaven.

Het glas wordt door middel van de gekende Arja-techniek (100% diepreiniging) tot in de poriën gezuiverd. Zo ontstaat er voldoende grip voor de beschermlaag die na de reiniging op het glas wordt aangebracht. Na de veredeling is het glasoppervlak voelbaar glad. Glasveredeling biedt een goede bescherming tegen agressieve vervuiling. Behandelde vensters en andere glaspartijen hebben na een glasveredeling veel minder onderhoud nodig. Het wassen is ook geen arbeidsintensieve klus meer omdat het vuil niet meer ‘pakt’ op het glas.
Kantoorpanden, douchecabines, zwembaden en andere glascombinaties zijn ons stokpaardje.Krassen in glas


Arja renovatie service herstelt krassen in floatglas en in gehard of gelaagd glas.* Met een vergrootglas wordt eerst onderzocht welke schade er aangericht is. Daarna kunnen onze specialisten aan de slag. Tot op een diepte van meer dan 20 micron kunnen ze krassen, inslijpingen en zelfs graffiti verwijderen.

 • Als een steen glas beschadigd, zou indien mogelijk reparatie uw voorkeur moeten hebben.
 • Repareren is veel goedkoper als het glas vervangen.
 • Glasreparatie is sneller, het bespaart tijd en en kan vaak uitgevoerd worden terwijl u wacht.
 • Glasreparatie wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd
 • glasreparatie voorkomt doorscheuren van de schade, en geeft indien vakkundig uitgevoerd het glas zijn originele sterkte terug.
 • Reperatie helpt mee aan bescherming van het milieu doordat er vaak minder moeillijk recycleerbaar glas vervangen hoeven te worden.

 • * Krassen in gestructureerd glas kunnen niet behandeld worden
 • BADRENOVATIE

  Krassen, putten of andere schades (in acryl baden, wastafels, keramiek, hardboard, email of keukenwerkbladen,...) bewerkt Arja renovatie service door middel van vulmaterialen. Nadien worden de schades behandeld met speciale kleurvulmaterialen, die verhard worden.

  BLAUWE STEEN

  We kunnnen oppervlakten met blauwe steen of arduin kuisen en polieren. De siliconen-resten, de PUR-resten of cementsluiers kunnen probleemloos verwijderd worden van deze stenen. Hierdoor zien ze er opnieuw uit als nieuw, dit plaatje past goed bij een totale renovatie.

  SCHADE AAN DEUREN EN PARKET