SchoonEnzo

Schoonmaak en huisontruimingsdiensten

Big image

SchoonEnzo

U heeft ons gevonden, daar zijn we blij om! Nu gaan we kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Want uiteindelijk is dat waar het om draait. U bent op zoek naar flexibele en professionele schoonmakers tegen een gunstige prijs. Of u nu een schoon kantoor, schoolpand of huis wilt, u bent bij SchoonEnzo aan het juiste adres! Voor een scherpe duidelijke prijs zorgen wij ervoor dat u weer stralend de dag kunt beginnen. Kijkt u gerust even rond wat wij voor u kunnen betekenen. Het enthousiaste team van SchoonEnzo.

Flexibel en betrouwbaar

Nee we doen niet moeilijk over dat kleine beetje extra werk als u daar om vraagt. Net als u, gaan wij voor een stralend resultaat. Onze flexibele medewerkers staan u graag bij! Betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Als wij een afspraak hebben gemaakt dan willen wij die nakomen! Ons doel is een tevreden klant.

Professioneel

Bij SchoonEnzo weten we van aanpakken. We hebben ruime kennis in huis van de huidige schoonmaakbranche en streven er naar om te werken naar de normen van nu. Dat betekend, bewust met het klimaat en bewust op de prijs. De perfecte balans tussen goed, schoon en goedkoop!

5 belangrijke criteria

1. U heeft behoefte aan een totaaloplossing voor AL uw schoonmaakwerkzaamheden.

Wij voeren alle diensten uit op het gebied van specialistische reiniging, reguliere en periodieke

schoonmaakwerkzaamheden en Spoed en Calamiteiten.

Uw voordeel: met ons complete dienstenpakket heeft u al uw schoonmaakwensen bij één partner ondergebracht.

2. U heeft behoefte aan forse besparingen op uw schoonmaakkosten.

Ons rekenmodel geeft u snel inzicht in uw schoonmaakkosten. U ziet direct welke besparingen gerealiseerd kunnen

worden.

Uw voordeel: gegarandeerde besparing tot 25% op uw huidige schoonmaakkosten, zonder kwaliteitsverlies. Sterker nog,

de kwaliteit verbetert zichtbaar!

3. U heeft behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat snel in actie komt.

Wij werken landelijk. Bij calamiteiten en spoedgevallen zijn wij binnen 24 uur op locatie.

Uw voordeel: wij werken met snel inzetbare medewerkers.

4. U heeft behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat meedenkt.

Wij zijn proactief en adviseren u op welke onderdelen verbeteringen aangebracht kunnen worden binnen uw huidige

schoonmaakbeleid.

Uw voordeel: wij signaleren elk schoonmaakvraagstuk en dragen de oplossingen aan.

5. U heeft behoefte aan goed opgeleide en gecertificeerde schoonmakers.

Onze medewerkers zijn VCA* opgeleid en werken volgens de internationaal geldende kwaliteitsnormen.

Uw voordeel: u krijgt vakkundig, gemotiveerd en betrouwbaar personeel op uw werkvloer.

Big image

U bent op zoek naar SchoonEnZO. Onze totaaloplossing leveren wij in alle werkvelden

1. Kantooromgeving

2. Onderwijs

3. Gezondheidszorg

4. Maatschappelijk

5. Particulier

Specialistische reiniging :

De mogelijkheden voor u op een rij gezet:

Nat – droog zuigen

Koud – warm – heet water

Stoomreiniging met 9 bar tot 180°C

Koud – warm –heet water met reinigingsproduct

Stoomreiniging met 9 bar tot 180°C met reinigingsproduct

Stoom diepreiniging met 9 bar tot 180°C met reinigingsproduct en extra water

Diepreiniging met pulserend (schokeffect) water en of reinigingsproduct

Volledige instelling van hoeveelheid stoom, water en reinigingsproduct Alle functies onafhankelijk van elkaar te gebruiken Alle functies tegelijkertijd te gebruiken. Eenvoudige bediening in het handvat


Te gebruiken voor:

Gordijnen

Bekleding - leer (mits kleurecht) - hemeltjes

Dashboard

Ventilatiesystemen ( luchtkanalen desinfecteren )

Hondenharen- geur - algen verwijdering

Rubbers -deuren - deursponningen

Ramen - spiegels - emblemen

Wielkasten – velgen- motorruimtes - Felsranden reinigen

Lak diepreiniging behandeling

Cabrio kappen

Big image

In onderstaande tabel de toepassingsgebieden voor TCE stoomstofzuigers

Gladde Tegels, marmer, parket, linoleum, plavuizen, glas, keukenkastjes, oppervlakten spiegels, ramen, deuren, houtwerk, gladde oppervlakken

worden ontdaan van het residu (laag) van schoonmaakmiddelen en blijven langer vetvrij en schoon.


Ruwe oppervlakten Gietvloeren, betonvloeren, gesteente, vloerbedekking, ruwe muren, rolluiken, voegen, ruwe stoffen etc..


Voegen, hoeken en randen Hete stoom bereikt en reinigt de moeilijk bereikbare plekken waar u met de bestaande reinigingsmiddelen niet bij kunt komen.

Ramen en deuren Stoom heeft de beste ontvettingskracht en reinigt daardoor deuren en ramen streep loos schoon. Nicotinelagen op kunststof, ramen en kastjes zijn makkelijk te verwijderen. Ook kunststof kozijnen en rolluiken worden weer als nieuw.

Sanitaire plaatsen Tegels in keuken, toilet en badkamer en RVS krijgen door de stoom weer een stralende glans. Vanaf de vloer alle werkplekken, de oven, de koelkast, de vriezer, tot in de afzuigkap wordt alles zonder chemische middelen hygiënisch schoon. Met de lans verwijdert u moeiteloos afzetting op kranen, badkuip, douche beschot en douche kop.

Stoffen

meubelbekleding, en

matrassen gordijnen Stoom verwijdert al het vuil en vet en doodt tevens de bacteriën en huismijt.


Ideaal voor de auto, Stoom reinigt uw autoramen, velgen, bekleding en het motorblok. en de bekleding! En de barbecue, tuinmeubels en gereedschappen bij privé gebruik.


Desinfectie doeleinden Volgens HACCP norm werken in: horeca, keuken, slagerij, dokter apotheek- en tandartspraktijk, supermarkt, dierenartspraktijk, honden pension, kennel en asiel, etc.

Vloeronderhoud

Reinigen en conserveren linoleumvloeren.

Linoleum of marmoleum vloeronderhoud een vak apart!


Periodiek vloeronderhoud op alle linoleum/marmoleum vloeren is noodzakelijk. Het verlengt op termijn de levensduur van uw vloer, en zorgt tevens dat uw vloer het hele jaar representatief en hygiënisch blijft.


Naast de dagelijkse en wekelijkse onderhoud zal de vloer periodiek gereinigd moeten worden. Afhankelijk van de conditie van de polymeercoating kan SchoonEnzo periodiek uw linoleum/marmoleum vloer op blokken. Of wanneer er zichtbare kale plekken aanwezig zijn op de vloer kan SchoonEnzo op eenvoudige wijze uw linoleum/marmoleum vloer top coaten.


Waarom linoleum/marmoleum vloeren polymeren?

linoleum/marmoleum heeft een gemiddeld levensduur van ongeveer 15 jaar. Door het aanbrengen van 2 lagen polymeercoating (top coaten) wordt de levensduur van uw linoleum/marmoleum vloer


aanzienlijk verlengd. Slijtage en beschadigingen worden op de deze manier opgevangen door de aanwezige polymeercoating die weer hersteld kan worden tijdens het periodieke vloeronderhoud. Polymeren dient dan ook primair om de vloer te beschermen. Onze vloerspecialisten brengen een zeer duurzame basiscoating aan die bij Goed onderhoud vele jaren aanwezig is.


Nieuwe linoleum/marmoleum vloeren.

Nieuwe linoleum/marmoleum vloeren zijn van fabriek al voorzien van een Top shield. Wij adviseren voordat de ruimte in gebruik wordt genomen de vloer te voorzien van 1 a 2 lagen polymeer coating. Dit ter voorkoming van Eventuele beschadigingen van de top shield tijdens de bouw.


Onderhoud en advies dagelijks vloeronderhoud.

Voor het dagelijkse/wekelijkse vloeronderhoud op linoleum/marmoleum vloeren voorzien van een polymeer of wax laag adviseren wij het gebruik van een stofwisser in combinatie met een vlak mop systeem. Gebruik een universeel dweilmiddel op basis van wateroplosbare polymeren de speciaal voor linoleum/marmoleum vloeren is bestemd.


Reiniging Tapijt

Tapijt is een vloerbedekking die een bovenkant van textiel bijvoorbeeld Wol, kunstgaren, katoen of sisal heeft. De onderkant is veelal gemaakt van jute, of een kunst stof drager. In het algemeen wordt met tapijt vloerbedekking bedoeld die kamerbreed (van muur tot muur) is. Zoals bij elke reinigingsmethode moet er worden vastgesteld uit welk materiaal de tapijt is vervaardigd. Dit om eventuele krimping en terugkerende vlekken te voorkomen.


Reiniging door middel van de Sproei- en extractiemethode.

Een goede Manier van tapijt reinigen is de sproei- en extractiemethode. Het tapijt wordt eerst in geneveld en los geborsteld vervolgens weer ingespoten en tegelijkertijd afgezogen. Bij het afzuigen lost het vuil op in het water en daaraan toegevoegde reinigingsmiddelen. Door het hanteren van de juiste reinigingsmiddelen worden weefsels gespaard, lost het vuil tot diep in de vezels op en zorgt dat uw tapijt minder snel vuil aantrekt. Deze reinigingsmethode wordt door SchoonEnzo het meest gehanteerd en aanbevolen. In de praktijk leren we dat deze reinigingsmethode het beste resultaat oplevert.


Houten vloeren.

Vloeronderhoud met wax of vloerolie parket is een verzamelnaam voor houten vloeren. En Worden diverse houtsoorten gebruikt , waarbij eiken de meest voorkomende soort is in de particuliere markt. Er zijn ook diverse type houten vloeren. Lamelparket met een toplaag massief hout, massieve houten vloerdelen en tapis parket. Uit de verschillende afwerkingen kan gekozen worden: acryllak, vloer olie, wax-oil, of de vaste wax. Trends zijn op dit moment het behandelen van lichte houtsoorten met een gekleurde vloer olie zoals Grenen.


Natuursteen onderhoud.

Natuursteen kun je grofweg verdelen in 2 hoofdgroepen. Kalkhoudende soorten zoals marmer. Travertin, hardsteen en niet kalkhoudende soorten als graniet leisteen en kwartsiet. Kalkhoudende soorten zijn zeer kwetsbare soorten als het gaat om slijtage, vlekken en het ontstaan van krassen. Voornamelijk door het inlopen van zand. Het grote voordeel van een natuurproduct is dat je veel mogelijkheden hebt als je het probleem wilt aanpakken. Schuren of slijpen, polijsten, impregneren, beschermen met een polish. Alles is afhankelijk van de investeringen die men wil doen of de mogelijkheden die de vloersoort biedt.

Voor u op een rijtje:

* Eenvoudig en multifunctioneel inzetbaar

* Besparend, efficiënt en sneller werken

* Continu boiler

* Compact en compleet systeem

* Milieuvriendelijk in combi met biologische producten (vaker is stoom al afdoende)* kauwgom

* stoel- trap- autobekleding

* speeltafels (casino, biljart)

* gordijnen met vlekken

* sanitair

* ontkalken

* verwijderd alle residuen (zeep, nicotine aanslag etc.)

* luchtreiniger (vis, nicotine, urine, braaksel)

* HACCP norm, ontsmetten, doden van ziekenhuisbacteriën (98⁰ tot 180 ⁰ Celsius)

* Streep loze vetverwijdering ( RVS en keuken)

* verwijderen vet, hars, was, olie van praktisch alle oppervlaktes

* spiegels, vitrines, glazen deuren

* zuigen, dweilen en/of strippen van elke gladde vloer ( hout, laminaat en natuursteen)

* spoelen en zuigen van woongrind vloeren ( snel en geen droogtijd ) - matrasreiniging

* vriezers- cellen ontdooien

* kaarsenvet verwijderen

* garagevloeren

* verkeersborden

* alle gladde oppervlakten blijven langer schoon - etc.

Offerte

Voor een duidelijk en gericht prijs te geven hebben wij volgende informatie nodig


Schoonmaak Offerte aanvragen


De gratis offerte heeft betrekking op een :


Type schoonmaak :


Wat is het probleem? Waar een oplossing voor dient te komen :


Hoe vaak wilt u dat er wordt schoongemaakt :


Oppervlakte M² :


Bedrijfsnaam :


Aanhef :


Voorletters :


Achternaam :


Adres :


Postcode :


Woonplaats :


Telefoon :


E-mail :


Neem contact met mij op :