Uitnodiging GRATIS Consult

Ter waarde van €249,-

Mobile Marketing

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Trudy van der Ham en exclusief Manager van Marketing Bureau Noord.

Ik ben nu op zoek naar slechts een paar bedrijven in mijn omgeving, waarvoor ik massa's klanten ga aantrekken via Mobiele Marketing (SMS, Apps, Mobiele Websites, Bluetooth en QR codes etc).
Daarom bied ik jou hierbij een gratis consult aan over Mobile Marketing, gewoon om te kijken of jij hiervoor in aanmerking kan komen en of het 'klikt' tussen ons.
ZIE OOK: www.marketingbureaunoord.eu


WAAROM IS DIT VOOR JOU BELANGRIJK? (een paar schokkende feiten)
1. 70% van de Nederlanders hebben nu al een smartphone.


2. 80% van alle aankopen hebben hun origine op Internet.
Niet 80% van alles word afgerekend op Internet, maar de zoektocht van producten of diensten begint tegenwoordig in 80% van de gevallen op Internet. 2011 werd er al meer dan € 8,2 miljard afgerekend
4.In 2014 is mobiel internet (internet gebruik op mobiele telefoons) groter dan internet op laptops en desktops! Om bijv. goed in Google te presteren op smartphones heb je een mobiele site nodig.


5. Naast internet bied de smartphone een aantal interessante andere mogelijkheden, zoals SMS marketing, Bedrijfs Apps, Bluetooth (tip) & QR codes.


Kortom: Mobieltjes zijn het belangrijkste medium om snel en goedkoop nieuwe klanten te vinden!


Wat kan ik nu GRATIS voor jou doen?
Ik maak nu graag een afspraak voor een gratis consult. Voorafgaand aan dit consult zal ik kijken wat jij specifiek voor jouw bedrijf en de markt waarin jij zit kan doen.


Naar aanleiding hiervan vertel ik je dan GRATIS hoe jouw markt er op Mobiel (Internet) Marketing uitziet, wat de concurrentie is en het allerbelangrijkste: Wat jij nu precies moet doen om zo snel mogelijk, super goedkoop en massa's nieuwe klanten naar je bedrijf te trekken op de automatische piloot om je concurrentie te verpletteren.


Natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.


Let op: dit is een tijdelijk aanbod, ik heb slechts tijd voor 10 gratis consults, reageer voor het einde van de volgende week! Bel me dus nu voor een afspraak op 06-46428341


Voor meer informatie kun je alvast kijken op www.marketingbureaunoord.eu
Veel groeten, Trudy van der Ham
06-46428341