Bijdeles ''De voorjaars editie''

Nieuwsbrief nr.11

Beste Ouder,

Inmiddels nadert het einde van het schooljaar en staan de eindexamens voor de deur. In deze nieuwsbrief stellen wij u voor aan onze nieuwe docenten, die gaan helpen om ieder kind te laten slagen. Ook willen wij u graag op de hoogte stellen van de zomeracties, daarover meer in deze nieuwsbrief.


Het team van BijDeLes, wil iedereen succes wensen met de naderende eindexamens.

Docenten

Voor de eindexamens naderen heeft BijDeLes 3 nieuwe docenten aangenomen, die vanaf 1 maart het team van BijDeLes komen versterken. Wij stellen ze even aan uw voor. Maaike 24 jaar oud, docent wiskunde en Natuurkunde. Peter 29 jaar oud, docent Scheikunde en biologie. Tom 27 jaar oud, is een echte talen man. Hij zal gaan ondersteunen in de talen: Frans, Spaans, Engels en Duits. Deze drie nieuwe docenten maakt de online huiswerkbegeleiding weer flexibeler. Heeft uw kind dit jaar nog geen eindexamens? Ook dan helpen onze nieuwe teamleden uw kind graag.

Planning

Uit recentelijk onderzoek is gebleken, dat leerlingen vaak niet weten hoe ze een planning moeten maken. Op dit moment zijn wij druk bezig met een nieuwe programma, die het plannen van de toetsen overzichtelijk maakt. Hierover in de volgende nieuwsbrief meer.

Big image

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar het lezen van deze nieuwsbrief? Neem dan gerust contact op met het onderstaande mailadress of bel ons.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Mail ons op het onderstaande mail adres.