Bajo la misma estrella

-John Green-

2012

L'adaptació de la novel·la de John Green, 'The Fault in our stars' és una barreja d'humor i tragèdia en la qual s'entrellacen l'amor i els somnis de l'adolescència.
Hazel i Gus són dos adolescents les vides disten molt de ser normals. Tots dos malalts de cáncer, la vida els ha donat un dur camí per recórrer però que ells intentan perdre de la millor manera que coneixen: amb enguany i energia positiva. Després de conèixer en un grup de suport, i sota circumstàncies que haguessin espantat a qualsevol, ells decideixen tirar-li valor i no lamentar-se pel destí que els ha tocat viure. Amb la intenció de no deixarse cap experiència per viure, decideixen cumplir entre els dos el desig d'Hazel, conèixer el ser escriptor favorit. En un tendre i cómic viatge, creuran mig món en la que serà l'aventura de la seva vida per arribar fins ''Amsterdam'' abans que se'ls acaba el temps. L'estrany i peculiar escriptor els ajudarà en el seu intent de respondre les preguntes que donaran pou s ls seva ànima i sentit a la seva vida. Alliberada i dolorosa, i aquesta història sobre les persones i els seus somnis obrirà la ment de dos joves el optimisme i sentit de l'humor no coneix límits.

- Fotografíes -

- Llibre -

¡Ya tenim llibre!

Abans que estrenaran la pel·lícula en cinemes, John Green va treure un llibre explicant tota la història i inscitant a la gent a seguir llegint. El llibre a tenit molt èxit, gairebé mes que la pròpia pel·lícula ,milers de vendes amb molt bons comentaris.
No s'ho pensaran dues vegades en comprar un altre llibre d'aquest gran escriptor.
Bajo la misma estrella Trailer 2014 Español