Ett SMART sätt att FLIPPA

sju grundläggande verktyg

SMART Notebook 11

SMART Notebook 11 har funktioner och tillägg som gör instruktioner interaktiva.SMART Inspelare

SMART Inspelare är en funktion i SMART Notebook som gör det enkelt för dig att skapa en skärmbild/film av din lektion och dela den med eleverna.


SMART Response

SMART Response gör det enkelt för dig att bedöma elevernas lärande och ta emot den feedback du behöver för att analysera resultaten. SMART Response VE interaktiva responssystem är en molnbaserad programvara som gör det möjligt för eleverna att besvara planerade eller spontana frågor och delta i frågesporter genom att använda de digitala enheter med internetuppkoppling de föredrar, från vilken plats som helst.
http://smarttech.com/responseve


SMART Interaktiv Whiteboard eller Tavla

SMART interaktiv Whiteboard eller Tavla är hårdvaran med touchfunktion som möjliggör för dig och dina elever att interagera och lära.


SMART Exchange

SMART Exchange är platsen där du delar med dig eller hämtar lektioner inom ett givet ämne och där du laddar ner interaktiva widgetar.
http://exchange.smarttech.com


SMART Extreme Collaboration

SMART Extreme Collaboration är ett tillägg som gör det möjligt för elever att samarbeta och interagera genom att använda sina mobila enheter.
http://www.extreme-collaboration.com/home/


SMART Notebook Web

SMART Notebook Web gör det möjligt för dig och dina elever att skapa och få tillgång till SMARTa lektioner varsomhelst, närsomhelst, från alla sorters enheter. http://smartnotebook.com/
This page is only a translation of the original page created by Brian Lewis:
https://www.smore.com/3qa3