LÄNSI-SUOMEN HELMET

PORTAALISSA TAPAHTUU (13.8.2013)

ESR-toimijoiden yhteinen kehittämis- ja oppimisympäristö
Länsi-Suomen Helmet -portaali: http://www.lshelmet.fi


Länsi-Suomen Helmet Facebookissa:

https://www.facebook.com/pages/L%C3%A4nsi-Suomen-Helmet/266326686782485


Sähköposti: helmetverkkoon@gmail.com

Tulossa:

3.9.2013 Yhteisöllisyys alkaa projektin näkyvyydestä ja hyvien käytäntöjen jakamisesta. Lisätietoa: http://www.lshelmet.fi/events/hankekouluyhteisollisyysalkaaprojektinnakyvyydestajahyvienkaytant


3.10.2013 Kehittämisaamupäivä teemoilla: ESR ja EAKR yhdistyvät - mahdollisuus vai uhka, Minkälainen olisi unelmien projektiyhteisöllisyys. Osallistumismahdollisuus Porista, Seinäjoelta ja Vaasasta. Lisätietoa lähemmin mm. portaalin tapahtumat -osiossa.


10.10.2013 Mielenkiintoisen ja houkuttelevan blogikirjoituksen laatimiseen opastusta, Portaalin jatkuvuus. Osallistumismahdollisuus Porista, Seinäjoelta ja Vaasasta. Lisätietoa lähemmin mm. portaalin tapahtumat -osiossa.


5.11.2013 Loppuseminaari, Länsi-Suomen Helmet -projekti. Luvassa mm. mitä tällä ohjelmakaudella on saatu aikaan, mitä opittu ja mitä viedään mukana tulevalle kaudelle, Kuluneen ohjelmakauden Helmiä esille, Työn iloa hanketyöhön, ESR ja EAKR yhdentyvät - miten tällä kokoonpanolla jatketaan? Lisätietoa lähemmin mm. portaalin tapahtumat -osiossa.

PROJEKTIEN ESITTELYSIVUT:

Projekteissa tuotettujen hyvien käytäntöjen, tulosten ja suositusten laaja-alaisen näkyvyyden varmistamiseksi luo projektistasi esittelysivu portaaliin.Ohjausta, apaua ja tukea on saatavilla mm.

  • Merja Virkkala on käytettävissäsi, ota yhteyttä (yhteystiedot mm. tämän kirjeen lopussa)
  • Helmet verkkoon -hankekoulussa tulossa vielä yksi lähikoulutuspäivä hyvien käytäntöjen metsästykseen ja projektin esittelysivun luomiseen 3.9.13. Lisätietoa tämän kirjeen alussa ja portaalissa osoitteessa www.lshelmet.fi
  • Havainnollistava vaihe vaiheelta etenevä kuvallinen ohje löytyy portaalista. Linkki tähän ohjeeseen: http://www.lshelmet.fi/page/projektin-esittelysivun-luomisohje

Alla muutama esimerkki projektien esittelysivuista:

Yhteisesti sovittujen asioiden lisäksi jokaisella on mahdollisuus tuoda sivulla esille projektiaan sanallisesti, kuvin ja videoin. Sivulle voi luoda myös alasivuja.

Lisäksi sivua voi hyödyntää esim. projektisivulle kuuluvien henkilöiden yhteisenä tietopankkina, tiedon vaihtokanavana, linkityksillä rakentaa sivusta moniulotteinen ym, ym...


KOKEILE ROHKEASTI :)

OSIRIS-projekti: Nuoren kehitys palkitsee

INNOSTAVIA JA MIELENKIINTOISIA BLOGIKIRJOITUKSIA

Länsi-Suomen Helmet -portaali kasvaa ja jalostuu jatkuvasti. Säilyttääksemme oikean suunna ovat portaalin jäsenten käyttökokemusten ja -tapojen näkyväksi tuominen ja huomioon ottaminen erittäin tärkeää.Arvostamme vastauksiasi, olit sitten edistyneempi sisällöntuottaja tai vasta-alkaja. Kyselyyn vastaamiseen menee sinulta vain pieni tovi.


KIITOS


Kyselyyn pääset portaalin etusivulta osoitteessa www.lshelmet.fi tai klikkaamalla alla olevaa kuvakelinkkiä.

TILASTOTIETOJA:

  • 140 jäsentä
  • 96 projektisivua hyvine käytäntöineen ja suosituksineen
  • 90 keskustelua
  • 15 blogikirjoitusta
  • 60 tapahtumaa
  • 161 valokuvaa
  • 8 videota


Tervetuloa mukaan verkostoitumaan

Merja Virkkala


Projektipäällikkö

Länsi-Suomen Helmet