TURISM

Oferte de Cazare Ieftine

Cum sa obtii un pret de cazare mai mic

Pasul 1: Cauta oferte pe Internet pe site-urile specializate in booking. Indata ce ai gasit oferte pe care le gasesti avantajoase, viziteaza site-urile de review-uri pentru a afla care este si parerea altor persoane care au mai stat la hotelul respectiv. Dupa aceasta triere, inainte de a face rezervarea iti sugerez sa urmeazi Pasul 2.


Pasul 2: Suna la Hotel

Sunand la hotel direct, frecvent poti obtine un pret de cazare mai bun. In orice caz, trebuie sa suni chiar la hotel, la numarul direct al hotelului, nu la cel international al lantului hotelier respectiv pentru a intra in posesia unor oferte de cazare.

Pentru a afla care este numarul pentru anumit hotel, intra pe Google Maps si apasa "Find Businesses". Introdu numele hotelului in casuta "What"(Ce) si numele orasului in campul "Where"(Unde). Apasa "Search Businesses". Verifica pentru a te asigura ca este vorba despre acelasi hotel de la pasul 1 intrucat multe lanturi hoteliere pot avea mai multe unitati de cazare cu nume similare in acelasi oras.


Suna la numarul local al hotelului ales. Acesta va avea prefixul aferent zonei respective.

Intreaba care sunt preturile loc pentru datele in care doresti sa stai acolo.

Daca esti un oaspete frecvent al unui lant hotelier, facand rezervarea prin intermediul lantului respctiv va va da posibilitatea sa castigati puncte si sa anumite facilitati de care nu v-ati putea bucura printr-o terta parte.


Pasul 3:

Intreaba de un posibil discount pe cel de la hotel. Daca acestia nu-ti pot oferi o reducere, intreaba daca nu-ti pot oferi un upgrade la camera sau o camera mai buna pentru acelasi pret. Asa am facut eu atunci cand am cautat vacante Turcia si s-a dovedit o modalitate de succes.


Atunci cand vorbiti la hotel, intrebati astfel "Este posibil sa obtin un discount?" sau "Speram sa pot plati mai putin". Nu spuneti "Am gasit o oferta mai buna pe Internet" pentru ca iti vor spune sa faci rezervarea pe Internet.


Foarte important: Fiti draguti la telefon! Cu cat sunteti mai draguti, cu atat creste si probabilitatea de a obtine un discount sau un upgrade la camera respectiva.


Sunati dupa ce biroul de rezervari a inchis seara: persoana care se afla la oficiu, el sau ea, daca nu este ocupata este mai probabil sa va ofere o reducere mai semnificativa decat este dispus managerul hotelului respectiv.


Daca receptionerul este ocupat, oferiti-va sa sunati mai tarziu; daca sunteti empatic cu acesta cresc si sansele de a obtine o oferta mai buna.

Big image