Concert a Saragossa

Violins - 18 i 19 d'Abril de 2020

Benvolgudes famílies,


Us animen a participar en el concert que farem amb el grup de violins Suzuki a la sala Mozart de l'auditori de Saragossa!


Convidats per l'Escola Suzuki Musicaire de Saragossa, es tracta d'un concert benèfic per a l'associació ASPANOA (associació de pares i mares de nens amb càncer, amb seu a Saragossa).


La idea és anar dissabte 18 d'abril al matí, gaudir del dia junts, assajar i tocar amb nens d'altres escoles i fer el concert diumenge 19 d'abril al matí en un dels auditoris més importants de tot el país!


Aquesta activitat està adreçada a: alumnes Suzuki de violí que estan tocant a partir Minuet 1 (cançó 13) del llibre 1 i fins llibre 9 de violí.


Horaris activitat:

  • Dissabte 18 d'Abril:

- Sortida a primera hora del matí per arribar a Saragossa
- A partir de les 12:00 (pendent hora exacta) i per la tarda classes de grup i assajos.
  • Diumenge 19 d'Abril:

- Assaig general matí (pendent hora) i concert a les 11:00h a la sala MOZART (Auditori de Saragossa - https://auditoriozaragoza.com/)
- Per la tarda possible visita al Parc d’Atraccions de Saragossa (a confirmar per l'organització i opcional segons el transport i disponibilitat de cada família).

Creiem que és una bona oportunitat per compartir la música, per passar un cap de setmana amb altres companys, fer nous amics i (amb una mica de sort) conèixer el Parc d’Atraccions de Saragossa!

Big picture

Funcionament:

  • TRANSPORT:

Cada família es gestionarà el transport com cregui més interessant.

Si voleu anar en grup us proposem l’anada en BUS, companyia ALSA, sortida a les 7.00h BCN i arribada a les 10’55 a Saragossa (16’55€ bitllet). A reservar cada família el més aviat possible. També mireu les opcions de tren, cotxes particulars o el que creieu més oportú per vosaltres.

  • ESTADA :

Us proposem allotjar-nos tots junts a l'Hotel Horus (http://hotelhoruszaragoza.es/ca-es/rooms) on s’allotjaran també els professors d'El Musical que acompanyaran el grup durant l'activitat. Aquesta reserva la gestionarem directament des de l’escola. Si aquesta és la vostra opció ho heu de dir en el formulari d’inscripció. Les Habitacions són de 2, 3, 4 persones i surt a 30 € per persona. Aquesta reserva s'ha de confirmar com a màxim el 30 de Març. Si no voleu allotjar-vos amb aquesta opció indiqueu-ho en el formulari d'inscripció.


  • CURS I CONCERT:

Curs + entrades: Nens 30 Euros (25 Euros: curs i donatiu destinat a l'associació ASPANOA + 5 Euros gestió activitat)

Entrades al concert:

Adults i nens acompanyants: 12 Euros


FORMA D'INSCRIPCIÓ I DE PAGAMENT:

Si voleu venir a aquesta activitat heu d'omplir el formulari d'inscripció.

Allà indicareu quines opcions d'estada i de curs/concert preferiu.

Un cop feta la inscripció cal fer l’ingrés de la quantitat corresponent

INGRÉS O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA
Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de la família i el Nom del curs que faràs).

Data límit: 30 de Març 2020


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - 93 580 42 46

Big picture