Werkgroep IHKS BPV

Nieuwsitem werkgroep IHKS BPV

Knappe koppen gevraagd voor werkgroep IHKS -BPV!

We zijn op zoek naar taakhouders MEO/BPV coördinatoren die in de werkgroep IHKS - BPV willen deelnemen. De werkgroep heeft de taak om vragen uit de organisatie te verzamelen ten aan zien van de BPV in de nieuwe kwalificatiestructuur en samen advies uit te brengen, best practices te delen. In deze werkgroep laten we ook het bedrijfsleven en studenten aansluiten. Wil je zelf niet deelnemen, maar weet je een zeer geschikte docent of een zeer betrokken praktijkopleider die geschikt is laat het ons weten. Aanmelden kan bij Marjet Drost: mdrost@landstede.nl of Lotte van Hal: lvanhal@landstede.nl t/m 19 juni 2015

Vragen waar wij graag een antwoord op willen krijgen


  • Hoe ver ben je met de voorbereidingen van IHKS en de BPV daarin?
  • Welke vragen heb je t.a.v. BPV in IHKS?
  • Hoe werk je op dit moment samen met het bedrijfsleven in de regio bij de invoering van IHKS?
  • Welke ideeën, oplossingen heb je die je met de organisatie zou willen delen?


Deel jouw antwoorden en vragen via lvanhal@landstede.nl of stel ze via de vraagbaak op intranet: https://www.landstede.net/adenin/portal.aspx?bo=b6Portal.wo&fn=Dir&c=1327662. De werkgroep wil jouw vragen en ideeën graag meenemen om jou en de rest van Landstede een dienst te bewijzen.

Veel gestelde vragen

We houden u op de hoogte via intranet. Op de pagina van Talentvol Ontwikkelen is een link waar u de activiteiten en de voorstellen van de ihks werkgroepen kunt volgen. Wist u dat u zich kan aanmelden op intranet voor updates? Dan weet je of er op relevante pagina iets verandert.

https://www.landstede.net/adenin/portal.aspx?bo=b6Portal.wo&fn=Dir&c=1544222