Online Tycoon

Gandakan Wang RM50 Anda , saya tunjukkan secara PERCUMA.

Sistem yang hebat untuk meningkatkan pendapatan dengan pantas.

Anda boleh membuat wang atau anda boleh membuat alasan,saya benar-benar percaya ia adalah mustahil untuk gagal jika anda membuat keputusan untuk berjaya dengan Onlinetycoon.Perniagaan Onlinetycoon adalah mudah dan senang untuk di laksanakan,tiada risiko dan peluang global yang hebat untuk menjana pasaran global


http://www.OnlineTycoon.com.my/easyhomebiz



Big image
Big image

Affiliate Plan

Mygfaceclub

MYGFACECLUB bakal dilancarkan pada awak MARCH.ambilah peluang awal untuk capai impian anda pada 2013.Peluang adalah terbuka luas kepada mereka yg berusaha dan bijak melangkah lebih awal dari orang2 lain.
Insyaalah early of MARCH full system akan siap, but replicating will take place in 2 week times
Jika anda sanggup bekerja pagi ke petang, petang ke malam, malam ke pagi, mengapa tidak anda merebut peluang keemasan ini. Cuma luangkan sedikit masa dan sedikit modal RM50 sekali seumur hidup.


MYGFACECLUB bakal dilancarkan pada awal MARCH. Ambilah peluang awal untuk capai impian anda pada 2013.Peluang adalah terbuka luas kepada mereka yg berusaha dan bijak melangkah lebih awal dari orang2 lain.


Jom layan surfing internet sambil chat,ads,blog,group dan macam2 lagi sambil buat “DUIT”
Ermmmmmmmmmmmm
Kalau susah nak faham tentang Mygfaceclub sila baca yang ini.
Nak faham system & plan mygfaceclub ni,,,???


Step 1

Taja 1 ahli dpt rm25.00
lengkapkan tajaan 4 ahli dah dpt rm100 baki . 2 ahli di hantar ke atas
Jadi account kita tinggal Rm50.
rm50 dah stanby utk auto maintain untuk 2 bulan berikutnya


Step 2

Ajar ahli anda buat perkara yang sama
Setiap ahli anda yang join Mygfaceclub bawa 4 orang rakan
Anda sudah dapat pulang modal RM50.00
Serta untung RM130.00
Setiap ahli anda pun untung pulang modal RM50.00


>step 1 dah masuk RM50.00
+step 2 >(15%)>Masuk RM7.50×4=RM30.00
+step 2 >(50%)>Masuk RM25.00×4=RM100.00


Step 3

week 3- dan seterusnya >>week 13-
Baru 1 kaki system kita bergerak 2 kaki serentak broooooooo



Senang jer nk fokus income Mygfaceclub ni

>1 kaki anda bergerak anda sudah dpt RM204,800
>Anda melengkap syarat setiap org cari 4 org rakan,,
>Anda akan bergerak 2 kaki serentak bermakna RM204,800 x 2=RM409,600
>Bila 4 kaki bergerak akan menjadi RM819,200
>Anda nak bergerak 2 Kaki @ 4 Kaki @ 8 Kaki @ 100 Kaki itu pilihan & kemahuan anda sendiri,,
Bermakna ikut system 4 kaki pun anda dah Kaya
Plan ini berdasarkan 1 kaki anda bergerak
Kerana pas 2up anda dapat Ganda 2
>L01- 2 x 25.00 =RM50<
>L02- 4 x 25.00 =RM100<
>L03- 8 x 25.00 =RM200<
>L04- 16 x 25.00 =RM400<
>L05- 32 x 25.00 =RM800<
>L06- 64 x 25.00 =RM1600<
>L07- 128 x 25.00 =RM3200<
>L08- 256 x 25.00 =RM6400<
>L09- 512 x 25.00 =RM12,800<
>L10- 1024 x 25.00 =RM25,600<
>L11- 2048 x 25.00 =RM51,200<
>L12- 4096 x 25.00 =RM102,400<
>L13- 8192 x 25.00 =RM204,800<



Tu belum lagi bonus CTO (Company Turn Over)

Setiap bulan company memperuntukan 3% untuk di bahagikan kepada ahli2 yang memenuhi syarat2 yang telah ditetapkan

cth :-

$500,000.00 x 3% =$15000

$15000 di bahagi kepada ahli yang layak


cth :-

$15000 / 10 = $1000 setiap seorang


Anda jangan fikir income berapa ribu @ juta nak masuk
Yang penting anda buat ikut step by step sbb duit tak tanya anda berapa dia nak masuk ke acc anda duit tetap masuk bila sampai masanya nanti



Anda guna power income dgn modal RM250.00
Se sen pun anda tidak rugi
Yg rugi adalah anda kerana rugi lambat join Mygface


Jangan berlengah lagi , jangan tunggu sampai ESOK.

Big image