Notícies d'última hora

Recull de notícies que ens passen i ens interessen a 5è B

19-10-2012

Proves d'avaluació diagnòstica

Aquesta setmana hem estat molt ocupats, del Departament d'Ensenyament ens han enviat unes proves amb moltes pàgines de català, castellà i matemàtiques. Durant dos dies les hem estat fent a classe.
Ara el Carlos les haurà de corregir i dir-nos els resultats, ens va comentar que eren sobre coses que havíem fet a 4t.
A alguns ens han anat bé i altres no estem massa contents, toca esperar.

Saps qui és la Mirmiga?

A la biblioteca del poble ha arribat una nova mascota, després que la FIlomena ens deixes per anar de viatge, aquesta nova mascota es diu Mirmiga i és una formiga molt simpàtica que ens convidarà i acompanyarà a la biblioteca municipal a més de proposar-nos activitats i llibres per llegir.

La setmana que ve farem la primera visita, tenim moltes ganes de tornar a saludar al Carles i a totes les bibliotecàries i conèixer en directe a la Mirmiga.

Ah! Aquí està el seu nou blog Mirmiga, la formiga que amaga llibres dins el cau!

Arriben els llibres de la biblioteca del poble

La setmana passada van arribar els llibres de la biblioteca del poble, cada trimestre ens deixa en préstec una selecció i així els podem llegir a classe, ja fa uns anys que van començar a fer-ho i ens agrada molt perquè així els tenim més a ma. A més, ens van molt bé perquè a l'hora de lectura si algú s'ha oblidat el seu a casa pot triar un dels que hi ha, a vegades ens agraden més aquests que els que tenim a casa :)
Aquesta vegada ens han deixat 25 llibres, des de còmics a àlbums il·lustrats passant per llibres de col·leccions o novel·les juvenils.

Ordinadors i pati

Aquest curs estem fent servir molt els ordinadors. A vegades hi ha feina que hem d'acabar a casa, si algú no pot fer-la perquè no té ordinador o internet, Carlos ens va dir que no hi havia problema, que es podia fer a la llibreta i després es va oferir a quedar-se a l'hora del pati per a que poguéssim passar aquesta feina al nostre blog o acabar treballs que fem amb els companys.
Això sí, no ens podem quedar a jugar a videojocs, aquesta estona és per poder acabar coses.

Treballem a tutoria

Aquesta setmana a l'hora de tutoria ens hem assegut en rotllana i hem estat parlant de nosaltres i de com ens veiem i sobretot de com ens veuen.
Últimament estem tenint problemes i malentesos perquè els nostres cossos estan canviant, sobretot el de les nenes, i no ens estem adonant que és un procés normal. ENS FEM GRANS!!
Carlos ens ha recomanat sobretot que ens respectem i que no ens podem riure o burlar de ningú per aquests canvis, tard i d'hora ens arribaran a tots.

La tardor ha arribat a l'escola

Avui hem vist aquests bolets que creixen damunt dels arbres del jardí esperem que us agradin.

La foto de grup de la nostra classe. Aquests som 5è B