FORMACIÓ CONTINUADA - CURS 2022/23

EL MUSICAL BELLATERRA

Són Activitats Reconegudes pel Departament d'Educació

Consulta les activitats de l'Associació Musical Bellaterra

(PLACES EXHAURIDES) TALLERS MONOGRÀFICS DE MÚSICA I MOVIMENT - Bellaterra Música Editorial

Un dia intensiu de tallers amb els autors dels materials didàctics de música i moviment publicats per Bellaterra Música.

Pensat per a mestres d'educació infantil i primària. Diferents autors presentaran les idees i recursos que han elaborat a partir d'un tema monogràfic per a fer música a l'aula. Son materials molt provats, que funcionen, amb músiques escrites especialment per cada projecte.

Coneixeràs les seves propostes i segur que t'inspiraràs per a fer les teves pròpies.

Curs molt pràctic i inspirador!

Professors: Ana Quílez, Marta Canellas, Meritxell Balada i Júlia Pérez.

Dia: Divendres 8 de juliol del 2022 (tot el dia o per sessions)

MÉS INFORMACIÓ

(PLACES EXHAURIDES) IX CAMPUS D'ESTIU (presencial)

Aquest és el curs més complet que oferim durant l'estiu. Es pot cursar més d'una vegada ja que cada any és diferent. Hi conviuen alumnes actuals del postgrau en Música, Creativitat i Moviment, amb antics alumnes i mestres amb ganes de tornar a compartir uns dies de treball conjunt. També està obert a altres interessats que volen conèixer més d'aprop com son aquests estudis i que igual estan dubtant de fer o no el postgrau.

Son 4 dies intensius de formació en Música i Moviment. Dies per experimentar i desenvolupar el teu pensament artístic, per inspirar-te i compartir amb grans mestres moltes propostes i idees.

Dies: del 11 al 14 de Juliol (matí i tarda)

Professors: Tomás Guadix, Eugènia Arús, Marta Canellas, Santi Serratosa, Meritxell Balada, Núria Palau, Isma Prados, Georgina Pujós i Teia Moner.

MÉS INFORMACIÓ

(PLACES EXHAURIDES) RECURSOS MUSICALS I LABORATORIS ARTÍSTICS (presencial o streaming)

Si no vols fer un curs sencer però si que tens ganes de participar en alguna sessió inspiradora amb algun d'aquests magnífics professors, t'oferim 4 sessions de Recursos Musicals per l'aula i/o 3 Laboratoris Artístics per explorar tots els Sentits a través de la Música i del Moviment.

Creiem que serà molt divertit i interessant!

Dies: Del 11 al 14 de juliol (matí i/o tarda)Professors: Santi Serratosa, Tomás Guadix, Marta Canellas, Isma Prados, Georgina Pujós i Teia Moner.

MÉS INFORMACIÓ

- Només 4 Recursos Musicals: MÉS INFORMACIÓ


- Només 3 Laboratoris: MÉS INFORMACIÓ

JORNADA DE MÚSICA i VALORS (presencial)

Celebrem la diferència! Ens centrarem en la música com a eina que pot ajudar a afavorir la diversitat i valorar que en la diferència trobem allò que ens fa únics.

Una Jornada on posem el focus en la Música i l'Educació en Valors. La Música com a eina que afavoreix el desenvolupament de la persona i la cohesió social.

Una jornada de reflexió i creació amb dos mestres excepcionals i algunes sorpreses.

Molt recomanat!

Professors: Eugènia Arús, Eulàlia Abad i Ruth Schneiderwind

Dia: Divendres 15 Juliol (tot el dia o per sessions)

MÉS INFORMACIÓ

EL MUSICAL - Centre d'Educació i Recerca: Formació Continuada

Més de 30 anys formant!