Management & systemisch perspectief

Zelf leren werken met technieken uit organisatieopstellingen

Bruisende workshop voor managers

Je hebt misschien wel eens iets over organisatiesopstellingen gehoord. Of er zelf aan deelgenomen. In een organisatieopstelling werk je behalve met de elementen die onderdeel zijn van een vraagstelling, ook met de verbindingen tussen die elementen onderling. En de dynamiek die hierbij ontstaat. Zo zou je een opstelling kunnen maken van een nieuw werkproces om te onderzoeken wat de zwakke en sterke punten van het proces zijn en mogelijk ongewenste bijeffecten. De systemische benadering is krachtig en effectief,juist door de aandacht voor de verbindingen.


In de workshop 'management & systemisch perspectief' leer je hoe je zelf de kennis van organisatieopstellingen kunt toepassen in je rol als adviseur of in je rol als manager. In de workshop leer je te werken de achterliggende principes van organisatieopstellingen. We werken met korte, eenvoudige interventievormen. Die je direct zelf kunt blijven toepassen, ondersteund met theoretische kaders.


Deelname aan de workshop kost € 79,- exclusief BTW, inclusief lunch.

workshop management & systemisch perspectief

Friday, May 31st 2013 at 9:30am-2:30pm

www.koogaanzee.nl

workshop management & systemisch perspectief

Thursday, July 4th 2013 at 9:30am-2:30pm

www.koogaanzee.nl

Siets Bakker

nuchter. intelligent. vernieuwend.


Dat is wie ik ben. Dat is hoe ik werk. Als organisatieadviseur ervaar ik dagelijks wat de grote toegevoegde waarde van een systemisch perspectief voor managers is. Zeker in deze tijd waarin de traditionele modellen minder houvast bieden.

Door het organiseren van deze workshops wil ik een bijdrage leveren aan het gemeengoed maken van dit soort kennis.