Tallers Monogràfics música-moviment

Dissabte 5 de setembre de 2020

Presencial o en streaming: Tu tries!

Us proposem

Un dia intensiu de tallers amb els autors dels materials didàctics de música i moviment publicats per Bellaterra Música Ed.

Són sessions pràctiques d'iniciació a la música i a la dansa. Propostes al voltant d'un tema monogràfic que tenen com a objectiu oferir als mestres diferents músiques i propostes didàctiques que els serveixin d'inspiració al preparar la seva classe i els faciliti la programació del curs.

Els materials que us proposem son el resultat del treball d'investigació d'un equip de mestres especialistes en música i dansa amb grups de nens/es de diferents edats que assisteixen regularment a classe.

ADREÇAT A:


Mestres de llars d'infants, d’educació infantil i primària, mestres d’escola de música i de dansa, musics, ballarins, educadors socials i persones interessades.

DIA I HORARI

DATA: dissabte 5 de setembre de 2020

HORARI: de 9:30 a 18:30h.

PROGRAMA

9:00 Recepció dels participants i presentació del curs


SESSIÓ GENÈRICA


9:30 a 11:00

- Contes amb cançons

Un conte obre una porta a la imaginació d'un món nou, ple d'emocions. En aquesta sessió veurem, a partir d'exemples, com la música ens acompanya a viure i a integrar totes aquestes emocions, alhora que aporta estructura a les sessions i ajuda a establir un fil conductor entre aquestes.

A càrrec de Marta CanellasTALLERS

Propostes didàctiques per l'aula a partir de temes monogràfics concrets.


11:15 a 12:45

- TALLER 1: El Nap Buf fa màgia al Bosc (Infantil)

A càrrec d'Anna Vega i Marta Canellas

Presentació del NOU MATERIAL de propostes pedagògiques elaborades al voltant del conte Buffa!!! Coneixerem noves músiques que complementen la història i més propostes per descobrir la màgia del bosc.


13:00 a 14:30

- TALLER 2: Un dia al Mar (Infantil i Primer Cicle de Primària)

A càrrec de Eugènia Arús

Coneixerem les 15 músiques compostes especialment per a aquests materials de la mà de la seva autora, Eugènia Arús. Veurem com els elements del mar i la seva vivència per part dels infants a través del moviment, han inspirat l'estructura, la instrumentació, el fraseig i els ritmes de les peces. Aprofundirem així en la part auditiva a l'hora de treballar-les amb els infants.


15:30 a 17:00

- TALLER 3: Redescobrim Beethoven (des d'Infantil a Secundària)

A càrrec de Núria Palau

Ens acostarem a la figura d'aquest famós compositor a través de diferents propostes i de la mà d'algunes de les peces més emblemàtiques del seu repertori. Activitats de moviment, d'audició i instrumentals adequades als diferents grups d'edat, per acompanyar als alumnes a redescobrir aquest geni de la música.


TAULA RODONA

17:30 a 18:30

- Tema: Organizar la classe a partir d'un tema monogràfic

A càrrec dels mestres del curs

Modera: Susana Perez

PREUS I INSCRIPCIONS

Preu tot el dia - Presencial: 64 Euros

Preu 1 sessió o taller - Presencial: 17 Euros

Preu tot el dia - Streaming (online): 42 Euros


- places limitades segons ordre inscripció -


*Curs certificat per "El Musical - Centre d'Educació i Recerca" com a formació per la innovació i la qualitat musical (10 hores) i curs en tràmit de Reconeixement pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


*Curs bonificable per empreses


EL MUSICAL - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat -93 580 42 46

Músiques del curs

El Musical - Centre d'educació i recerca musical

Saturday, Sep. 5th, 9:30am

https://goo.gl/maps/K2VjdZkdKWtCCLRu5