Schijndood

Simon van der Vlugt

Schijndood

Schijndood is geschreven door Simone van der Vlugt.
Dit boek gaat over een jongen die Kris noemt. Kris studeert economie in Amsterdam, maar hij heeft een probleem, dat probleem is dat hij vaak een nare droom doet en wat hij droomt is dat hij dood gaat. Hij wil er iets aan doen dus gaat hij bij een reïncarnatietherapeute Heleen de tante van dominique ( huisgenote van Kris ).
En wat hij ziet is dat hij in een ander stad is 'Alkmaar' (1655), niet meer Kris noemt maar Olivier Moeriaans de zoon van een apotheker, maar er is 1 grote probleem: Olivier krijgt op een gegeven moment grote vlekken op zijn huid dat melltsheid noemt, een ongeneesbare ziekte.Dus moet hij daardoor naar de leprozerie, en daarna gaat Olivier een grote avontuur beleven maar als je dat wilt weten moet je het boek lezen.

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt is geboren op 15 december 1966 in Hoorn (Nederland) en is Nederlandse schrijfster van historische jeugdromans en literaire thrillers.
Al op haar 9-jarige leeftijd wilde van der vlugt al schrijfster worden, ze werd geinspireerd door ''Kruistocht van Spijkerbroek'' (1974) die werd geschreven door Thea Beckman.Haar laatste bekronig was op 2010 crimezone Award (beste Nederlandstalige thriller) voor 'Op klaarlichte dag'.
Ze heeft allerlij boeken geschreven zoals: de amulet (haar 1e boek) , Bloedgeld,De guillotine , Zwarte Sneeuw , Jehanne, enz...
Simone van der Vlugt is getrouwd en heeft 2 kinderen.
Interview met Simone van der Vlugt

Lezing en singneren op festival City2 City

Sunday, April 28th, 12-12am

Utrecht, The Netherlands

Utrecht, UT