НОВА РАБОТА -ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ

SFI kompanija

Big image

Што се бара од вас ?

  • учествување на online семинари предводени од најдобрите во овој бизнис
  • наоѓање на 5 активни члена во првите 10 дена по вашата регистрацијата (не е толку битно)
  • обука на вашите членови како што вие ја добивате по регистрацијата
  • петте члена кои ќе ги вклучите во вашиот тим треба да имаат до знаење дека треба да ги извршуваат истите работи како и вие

Доколку сте заинтересирани ова се вашите заработки !

  • првиот месец сте без примања;
  • вториот месец добивате минимално 3,75$ но во игра на случај можете и повеќе;
  • третиот месец добивате минимално 22,5$ исто така можете и повеќе (зависи од сработеното);
  • четвртиот месец добивате минимално 116,5$ ;
  • петиот месец добивате минимално 585,0$ ;
  • шестиот месец добивате 2928,75$ но сигурно и повеќе !
РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ОВДЕ ЗА ДА ПОЧНЕТЕ
ДОДАЈТЕ МЕ НА МОЈОТ ФБ ПРОФИЛ
ВИДЕО ЗА ПОЧЕТНИТЕ ЗАДАЧИ
Uputstvo za početne korake u SFI kompaniji