Crearea constienta a realitatii

Workshop pe baza de donatie libera

De ce multi oameni care au incercat sa manifete realitatea dorita urmand ideile filmului "The Secret" sau a altor filme si carti similare de multe ori au esuat ? Sunt "secrete" care in aceste filme sau carti nu au fost dezvaluite.

La acest workshop din seria "Intalnirilor in Adevar" o sa luminam aceste parti nespuse ale marelui "secret", chei care sunt la indemana noastra dar nu le vedem.

In primul rand vom clarifica ce inseamna sa fii contient. O mare parte a persoanelor care ar dori sa creeze constient nu stiu clar ce inseamna a fii constient.

Ca sa putem porni pe acest drum al creatiei constiente este nevoie sa punem bazele, adica ce perceptie a realitatii avem.

Vom face anumite meditatii specifice ca sa accesam acel nivel de constienta de pe care putem avea rezultate.

Cand pornesti la acest drum trebuie sa fii conectat cu Esenta ta, cu Linistea interioara. Acesta e o cheie foarte importanta !

Vom vedea cum apar "formele gand", cum se petrece procesul de gandire si cum incarcam aceast forme gand cu energie.

Vom vedea cat este de importanta starea noastra interioara in tot procesul de creatie si cum o putem transforma daca este necesar.

Nu e nevoie sa cerem ca sa primim. Cerem din energia lipsei si atragem in viata noastra numai lipsuri. Identificarea cu formele si cu corpul duce in continuu la a vrea ceva.

Asta nu inseamna ca nu te poti bucura de forme, dar este necesar sa te detasezi emotional de ele. Te poti bucura si crea forme fara acel sens de "a fi al meu". Cand nu ai aceasta atasare nesanatoasa, te poti bucura din plin de frumusetea creatiilor tale.

O alta cheie importanta este credinta, in sensul de incredere in Sine, cel care esti -o unealta prin care puterea nelimitata a Universului se manifesta.

Vom invata cum putem pastra aceasta stare de credinta in Sine pe termen lung.

O alta cheie importanta este detasarea de rezultatul procesului de creatie.

In aceste filme si carti nu se vorbea de influenta karmei, a energiei cu care sufletul vine in trup si pe care l-e creem inconstient si in cursul vietii.

Veti intelege mai profund notiunea de karma si felul in care ea ne influenteaza in procesul de manifestare contienta.

Veti invata lucruri practice pe care l-e veti putea utiliza in viata de zi cu zi.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani exclusiv cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si accesare a Constientei.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul intalnirilor in Adevar si a retragerilor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes Soimul pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor


Unde si Cand ?


Cluj- Piata Cipariu. Intrarea prin gangul din str. Voltaire, urcati pe o rampa, informatii: Camelia Harlea -tel 0745 587899

Luni 15 februarie ora 19.00


In urmatoarea zi, marti de la ora 18 in aceasi locatie voi sustine un workshop legat de Responsabilitatea in relatii. Link: https://www.smore.com/0tjzz-responsabilitatea-in-relatii


Pentru mai multe detalii si inregistrare contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com

sau la telefon 0757-491520.


Participarea este pe baza de donatie. Fiecare cat simte si cat isi permite.


Va imbratisez cu drag !

Zsombor