detectiv

Servicii prestate de un detectiv privat

Apoi daca observati vreo neregula in legatura cu partenerul dumneavoastra se pot face investigatii in legatura cu sursele de venit si cheltuielile acestuia. Daca aveti vreo suspiciune in ceea ce priveste infidelitatea partenerului, la fel se pot face investigatii in ceea ce inseamna relatii extraconjugale.In acest sens se poate stabili si apartenenta lor la arborele genealogic. Detectivii particulari trebuie intotdeauna sa ofere un serviciu discret, bazat pe confidentialitae si profesionalism. Acestia pot veni in ajutorul tau si pot rezolva probleme de adulter, si stabilirea acestuia, loialitatea angajatilor fata de angajator, sau de o companie, bonitatea sau solvabilitatea unor persoane sau a unor companii, in vederea incheierii unor contracte de catre o persoana.

Unde gasesc un detectiv din Bucuresti

IMPORTANT: Contacteaza detectivul/agentia cu un simplu apel telefonic si intreaba: Care este specializarea dvs?. In loc sa iti ofere un raspuns direct, te pot intreba Cu ce anume te putem ajuta? sau ceva asemanator. In cazul in care o agentie de detectivi nu iti va da un raspuns direct si imediat, sau in cazul in care va enumera 3, 4, sau 5 servicii diferite, sansele sunt destul de mari ca respectiva Firma de detectivi sa nu fie specializata in nimic. Pe scurt, in cazul in care obtinerea unui raspuns direct seamana cu o extractie de masea, inchide telefonul si contacteaza un alt Detectiv privat.

Verificarea informativa are ca rezultat un dosar informativ care contine toate datele relevante despre un anume subiect solicitat expres de un client. Subiectul poate fi o firma sau o persoana. Detectivii extrag toate informatiile concrete, iar echipe complexe de analisti sintetizeaza produsul intr-o forma "prietenoasa" pentru client. Acesta primeste, de asemenea si informatiile in formula lor bruta pentru a putea avea o imagine complexa despre subiectul care este anchetat. Detectivii ii pun la dispozitie toate probele, iar raportul informativ rezultat din verificarea informativa simpla reprezinta o proba in fata instantei de judecata. Detectivii actioneaza cu maxim de profesionalism pentru a descoperi date noi despre un partener de afaceri pe care clientii cred ca il cunosc sau pentru a rascoli trecutul unui potential partener pe care clientii vor sa il verifice inainte de a demara un business comun.

Preturi Detectiv particular

In exercitarea profesiei detectivul particular are dreptul sa efectueze investigatii si supravegheri prin observare directa, fotografiere, inregistrare audio-video si sa solicite din arhivele si evidentele unor institutii publice date, care, potrivit legii, nu sunt clasificate si nu aduc atingere dreptului la viata intima, familiala ori privata sau altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei. In exercitarea profesiei detectivul particular are dreptul sa efectueze investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul acestei activitati, cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale. Contractul trebuie sa contina clauze precise de CONFIDENTIALITATE ce servesc intereselor ambelor parti.Conform Legii 329 pe 2003 art 15. In organizarea si desfasurarea activitatii ,detectivii particulari din societatile specializate si din cabinetele individuale AU OBLIGATIA DE A INTREPRINDE INVESTIGATII NUMAI IN BAZA UNEI CONVENTII SCRISE CU CLIENTUL

Firma de detectivi din Romania

Detectivul particular trebuie sa stie sa conduca foarte bine un autoturism sau chiar motocicleta si in acelasi timp sa filmeze sau fotografieze obiectivul, sa cunoasca foarte bine traseul si orasul unde isi desfasoara actiunile si sa se adapteze pe loc unor situatii sau locuri neprevazute. Putem fara a intra in mai multe detalii sa amintim ca detectivul particular trebuie sa aiba si o serie de abilitati actoricesti,sa detina arta machiajului si a deghizarii pentru a se face credibil sau de nerecunoscut. In efectuarea investigatiei detectivul particular poate solicita persoanelor fizice sau autoritatilor publice informatii care, potrivit legii, nu sunt clasificate si nu aduc atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei vizate.

Caut detalii despre detectiv particular Bucuresti pret

Daca ai sentimentul ca partenerul sau partenera te inseala sau ai descoperit deja acest lucru dar ai nevoie de mai multe dovezi pentru a intenta o actiune de divort, cea mai buna solutie pentru a obtine aceste dovezi este de a angaja un detectiv. A obtine destule dovezi solide ca partenerul sau partenera te inseala sunt elementele de baza care sunt necesare in inceperea unui proces de divort, iar aceste dovezi sunt in multe cazuri greu de obitinut fara a angaja o persoana specializata in astfel de investigatii. Fara dovezi concrete cum ar fi fotografii sau filme prin care se poate dovedi ca partenerul sau partenera va inseala nu veti putea ,de exemplu obtine pensia alimentara sau custodia copiilor prin actiunea de divort.

Tag: detectivi Bucuresti detectiv detectiv Bucuresti