Olcsó LED televíziók

Okos vagy nem okos TV?

A televízió piac még mindig a figyelem középpontjában van, leginkább a képmegjelenítés új technológiáinak illetve a streaming szolgáltatásoknak köszönhetően, amelyek eredeti tartalmat visznek minden otthonba. Amilyen erős a verseny a high-end termékek esetében, ugyanolyan jelentőséggel bír a belépőszintű szegmens is. Az anyagi szempontokon túl megfogalmazódik még egy másik fontos kérdés: rendelkezzen vagy ne okos funkcióval egy olcsó LED TV?


Alapvetően kétfajta hozzáállást klönböztethetünk meg. Az első a nagyon korlátozott költségvetésen alapszik és ennek esetében a legjobb döntés az okos funkcióval nem ellátott LED TV vásárlása. Viszont létezik az a megközelítés, hogy „legyen, még akkor is ha nem használjuk” továbbra is jelen van a vásárlási döntéshozatalban, attól függetlenül, hogy online vagy offline vásárolunk.


Bár az utóbbi nem hangzik jól, de nem jelent megoldhatatlan problémát, hiszen az olcsó LED televíziók esetében a belépő szintű okos és nem okos televíziók között nagyon kevés különbség van. Azok akik fel szeretnék frissíteni a multimédiás szórakozást a nappaliban, számtalan választási lehetőségük van még 100.000 Ft alatti árakategóriákban is.

Még jobb hír, hogy nem kell a kis képernyőmérettel megelégednünk, hisz a lehetőségek között van már akár 100 cm-es TV készülék is. Tehát a technológia elérhető azok számára, akik ezt igénylik. Már csak az okos funkciók iránti igényt kell letisztáznunk.

Big picture

Olcsó nem okos LED televíziók

Egy olcsó, nem okos LED televízió két esetben tökéletes választás: ha ez az új készülék már a második vagy harmadik televízió a lakásban, vagy ha nem szeretnél bonyolult menüvel és funkciókkal rendelkező készüléket, amely kedvenc csatornáid és beállításaid útjába áll.

Az autók esetében nehezebb dolog utólag extra opciókat hozzáadni miután már kijöttek a gyárból, de a televízióknál létezik megoldás az ilyen esetekre is, mint például egy média lejátszó vagy a Google Chromecast csatlakoztatása, amely streaming funkciókat tesz lehetővé jelentősebb költségek nélkül.

Olcsó Smart LED televíziók

Amennyiben van lehetőséged az új tévédre szánt költségvetésen változtatni, akkor nyomós ok lehet egy okostelevízió vásárlása mellett az Android TV. Igen, a Google által előálított operációs rendszer már a televízióknál is megtalaláható, és ami még fontosabb, hogy ezek akár 100.000 Ft alatt is megvásárolhatóak. Ez azt jelenti, hogy több ezer alkalmazáshoz lesz hozzáférésed a Google Play áruházban. Gyakorlatilag egy nagyon nagy kijelzőjű táblagépet vásárolsz, amit a falra tudsz felhelyezni és egy távírányítóval vezérelheted.Hát nem ez az évszázad üzlete?