БЛАГОСЛОВИЯ ЗА ЖЕНСТВЕНОСТ

Пакет от 4 констелации във въображението

Преоткрийте своята женственост!

Всяка жена създава образ на своята женственост в сърцето си.

Женствената жена е жизнерадостна, деликатна, сърдечна, интуитивна, откровена, чиста,.. порастнала....

Срещнете се с жената в себе си във въображението си и събудете нейната женственост и нежна сила за нов живот!

Какво е констелация във въображението?

Констелациите във въображението са подобни на водените медитации.

След първоначалното отпускане на тялото ще бъдете насочвани да видите във въображението си определени динамики във Вашата семейна система, да изразите уважение към майка си, да се свържете с жените от Вашия род, да приемете тяхната благословия, за да може женската енергия да потече от тях към Вас и Вашите деца.

Big picture
ЗАЯВИ 'Благословия за женственост'

Изпратете заявка за закупуване и ще получите инструкции за плащане

Аудио запис 1.Порастване по пътя на женствеността

Женствеността е присъща само на Възрастния в нас, не на Детето, не на Родителя.

Тази констелация ще Ви преведе от майчината утроба през Вашето раждане към настоящата Ви възраст. Ще пораствате леко и неусетно сега, ако това не се е случило по-рано в живота Ви. Ще се свържете с жената във Вас в различни периоди от живота Ви и ще усетите чрез тялото си какво е да сте на 7,14,21,28...години. Накрая ще се усетите порастнала, зряла и свързана с женската си същност, готова открито да изразява емоциите си, да общува с хората около себе си с удоволствие и радост. Позволете на Вашата женственост да се прояви и избликне от Вас!

Big picture

Аудио запис 2. Разрешение от баща ми

Често бащите са предпочитали да имат синове, а не дъщери. Може би просто не са знаели колко е благодатно да си баща на дъщеря, да си обожаван и боготворен от едно малко момиче. За съжаление силното разочарование на баща Ви от новината за женския Ви пол може енергийно да е препречило Вашия женски път.

В тази констелация ще получите разрешение от баща си да следвате с радост женската си природа, да сте по-близо до женската страна на рода, за да черпите женска сила и мъдрост от нея.

Big picture

Аудио запис 3.Връщане на болката

Душата на момичето силно обича майка си. Готова е на всичко за нея. И затова, от любов , поема и носи майчините болка, обиди, предубеждения, неудовлетвореност. Всичко това пречи на младата жена да си намери достоен партньор, да излъчва спокойствие и мекота, да харесва женската си външност, да се обърне към собствения си живот и да намери женското си щастие.

В тази констелация ще уважите майчината болка и ще я върнете там, където принадлежи. С любов и респект.

Big picture

Аудио запис 4. Среща с жените от моя род

В тази констелация ще се срещнете с жените от Вашия род, с тези, благодарение на които сте жива. Женственността идва естествено заедно със съгласието да бъдем жени-като майка си, баба си, прабаба си и другите преди тях.

В тази констелация ще се докоснете до извора на женственост и древна женска сила. Ще си позволите да ги получите. И да се вдъхновите да сте жена...

Big picture
ЗАЯВИ 'Благословия за женственост'

Изпратете заявка за закупуване и ще получите инструкции за плащане

За кого са подходящи констелациите във въображението?

Констелациите във въображението са подходящи както за жени, които нямат възможност да участват на живо в уъркшопи по семейни констелации, така и за жени, които се чувстват по-спокойни и релаксирани насаме със себе си, в домашна обстановка. Музикалният съпровод, подбран от Цветана Бочева, и гласът на Анета Бонева съдействат за незабравимо емоционално преживяване.

Колко струват?

Цена:25лв за 4 констелации във въображението ‚Благословия за женственост‘

+ 1 подарък ‚Как да си направим семейна генограма‘'

Генограмата на Вашето семейство дава възможност да получите цялостна картина и обяснение как са свързани Вашите симптоми, проблеми, неуспехи с историите на Вашия род.Често генограмата изважда на показ тайни, снема отговорност, дава дълго търсени отговори.

Big picture

Препоръки

· Слушайте САМО една от констелациите в рамките на една седмица. Продължете със следващата констелация през друга седмица. Спазвайте зададения ред на констелациите 1,2,3,4.

· Слушайте записа, когато сте в стабилно здравословно и психическо състояние.

· Ако тръгнат сълзи, не ги спирайте. Пуснете всичко, което напира във Вас.

Освободете се!

· Ако слушането на констелацията Ви причини твърде голям дискомфорт, винаги можете да спрете записа и да опитате отново след няколко дни.

· Не е желателно да слушате записа преди лягане или на части. Освободете си малко време на тихо място, насаме с компютъра. Ползвайте слушалки!

ЗАЯВИ 'Благословия за женственост'

Изпратете заявка за закупуване и ще получите инструкции за плащане

Позволете си да бъдете истинска жена!

Отпуснете се и се насладете на констелациите във въображението ‚Благословия за женственост‘! Не се чудете, ако скоро след това Ви се прииска да си купите високи червени обувки, дълга рокля или да не можете да скриете широката си усмивка от мъжете наоколо.Това са само странични ефекти от констелациите за женствеността.

Big picture

Преоткрийте своята вътрешна красота, игривост и креативност!


Желая Ви успех и вълнуващи женски преживявания!