Aqua Fari

Atractie

Geschiedenis 22-01-2015

Aquafari is een familie bedrijf, gedreven om u en uw vrienden of familie een van 's werelds meest unieke ervaring te geven. Gelegen op het eiland Curaçao, hebben we toegang tot een aantal van 's werelds mooiste en meest gevarieerde riffen.

Plezier en avontuur:

Glijden moeiteloos onder de zee in uw persoonlijke zelfrijdende, dompelpompen scooter. Observeren een verscheidenheid aan prachtige vissen en kijken ze zoals ze snel verdwijnen tussen de kleurrijke koraalriffen. Kom en zie waarom de onderwaterwereld op Curaçao is een van 's werelds meest unieke toeristische attractie en waarom toeristische komt steeds weer terug. Maak met vrienden of familie een levenslange herinnering door het bekijken van deze onderwater safari door de ogen van onze submersible scooters. Het is de perfecte familie activiteit!

SAFE:

Onze eco-vriendelijke, zelfrijdende scooter is een veilige attractie voor het hele gezin; scuba of duiken ervaring is niet vereist. Gewoon zitten in uw eigen persoonlijke dompelpompen scooter en geniet van de wonderen van onze riffen. Het is leuk. Het is veilig. Het is voor jong en oud.

DE AGUARI EXCURSIE:

Excursie gegevens duur: 1,5 uur inclusief instructies (ca. 45 min onder water..). Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk tot matige gewoon zitten en genieten. Dagen: 7 dagen per week. Locatie: piraat baai, Piscaderaweg

Excursie notes:

Zwembroek, handdoek, optionele aanschaf geld voor voedsel en dranken souvenirs etc.

Big image