Notícies d'última hora

Recull de notícies que ens passen i ens interessen a 5è B

18-01-2013

Trist descuit del porter

El Dimarts 15 a l'hora del pati van jugar Els dracs de plata VS El foc de l'infern. Els dracs de plata van perdre 1-0, el porter dels dracs es va despistar xerrant amb qui no li tocava i li van marcar gol, a la segona part va entrar un altre porter i "el foc de l'infern" va tindre moltes oportunitats però no van aconseguir marcar un gol per poder empatar.

Esperem que el proper partit vagi millor.

Fem una videoconferència transatlàntica

Vam fer una videoconferència amb una companya que estava Colòmbia. Vam entrar en el Facebook d'un company per fer un xat des de'l cole. Nosaltres vam parlar amb la Yoselyn uns minuts perquè ja era hora d'anar a casa però el Carlos es va quedar parlant amb ella. Va ser molt emocionant i curiós poder parlar amb ella ja que és molt lluny i nosaltres anàvem amb abrics i ella amb tirants.

Aviat ens farà una crònica del que va estar fent allà.

Preparatoris pel carnaval

Avui el Carlos ens ha explicat de què anirem disfressats, com que celebrem els 200 anys del primer conte dels germans Grimm, ens ha tocat el dels Músics de Bremen, només ens faltava saber quin personatge ens tocava a la nostra classe.
La delegada ha anat a la classe del professor Josep amb els altres delegats, quan van estar tots
els van donar uns papers per triar, quin animal ens tocaria i la nostra delegada, la Noelia, va agafar el paper on posava "el gos".
Quan va tornar a classe, ens va explicar com havia anat tot i l'animal que ens havia tocat. Tots ens vam posar contents perquè ens agraden els gossos.
Ara a veure com serà la disfressa que han pensat per nosaltres.Photo:Algunos derechos reservados por risaprofana

Construimos un cómic a ciegas

El cómic de castellano es un trabajo que nos ha pedido Fernando, se trata de hacer un cómic colaborativo de la película: Cuento de navidad.

Tenemos una viñeta cada uno, después las juntaremos y saldrá un cómic.

De momento es muy divertido, a ver como acaba, si es chulo, si tiene sentido (no sabemos que hacen nuestros otros compañeros).

Acabara chulísimo, seguro

Tendréis noticias en otro de nuestros Noticiarios y ya nos diréis que os parece.Photo: Algunos derechos reservados por RE-CUT

Una foto curiosa

Per acabar us deixem una foto que va fer el Carlos durant el partit, llàstima que només sigui un efecte i no sortís sempre un arc de Santmartí de les fumeres.