BUDUCNOST JE U INTERNETU

POSAO PREKO INTERNETA

Internet marketing

Internet marketing je sve vise i vise zastupljen, vecina ljudi preko interneta prodaje, kupuje, cita novine, gleda filmove... Pre 15 meseci naisla sam na oglas za posao, besplatno ukljucenje... javila se na oglas i pocela raditi posao od kuce, zadovoljna sam, osigurala sam sebi dodatnu zaradu, svaki mesec kupim nama za kucu neku stvarcicu koju sebi ne bih mogla priustiti, koliko radim, toliko zaradim, bez truda naravno ne moze nista, ali vredi pokusati.

POTREBAN VAM JE POSAO?

Ovaj posao se radi od kuce, ja je nazivam nasa porodicna kancelarija, svakoga dana kao sto svakoga dana idete na posao radite i ovaj posao. Pare preko noci ne postoje, i necu vam obecavati basnoslovne zarade, kao neki koji reklamiraju svoje poslove, nego cu vam reci da internet zarada postoji i da lakih para nema.. Ako mislite da cete zaraditi pare preko noci, molim vas skratite i mene i sebe muka da vam pomognem, jer tada ovaj posao nije za vas!

Ako zelite da dugorocno sebi osigurate stalne prihode ONDA OVAJ POSAO JESTE ZA VAS I MOZETE SE REGISTROVATI NA DUGME REGISTRUJ SE!

O KOMPANIJI ZA KOJU RADIM

Americka kompanija sa sedistem u Lincolnu u Nebraskoj. Kompanija postoji od 1998. godine i od tada posluje sa dobitkom.. Vec punih 17 godina nas predsednik Gery Carson uspesno vodi dve, rekla bih sestre, kompaniju Carson, i priduzio joj je Strong International Future koje su za vrlo kratko vreme dosle do ogromnog broja populacije širom sveta. Svakog desetog u mesecu redovno lezu isplate svima na paypall ili platnu peyoneer karticu :)

Nas posao je internet marketing, i ima vise nacina zarade. Obuka kao i registracija su potpuno besplatne, mozete ulagati kasnije, a ne morate.


Moje ime je Sanela Simic, Silver team lider sam i pomoci cu vam u svemu sto se tice ovoga posla.

REGISTRUJ SE OVDE

REGISTRUJTE SE PREKO GMAIL ADRESE

UPUTSTVO KAKO SE REGISTROVATI

NAKON REGISTRACIJE OVDE MOZETE POGLEDATI VIDEO KAKO DA SE REGISTRUJETE