paintball iasi

Relaxare pe un teren paintball Iasi

Un numar tot mai mare de companii si organizatii sunt constiente de faptul ca succesul lor depinde de angajati. Cooperarea buna dintre angajatii care se cunosc bine intre ei, care au incredere unii in ceilalti este un factor foarte important al acestui succes. In jocul de piantball se folosesc arme cu aer comprimat si bile colorate de gelatina care de obicei se sparg la contact cu tinta.Nu risti, nu castigi, este un moto destul de bine cunoscut care se poate aplica si la paitball, astfel daca vrei sa castigi cu adevarat meciul pentru echipa ta, trebuie sa risti ca la sfarsitul partidei sa te alegi cu putine vanatai provocate de bilele colorate.

Unde gasim terenuri de paintball in Iasi?

Gaurile din tevi sunt facute pentru pentru a reduce frecarea. Multi oameni cred ca acestea vac markerul sa traga mai bine, dar asta s-a dovedid a nu fi adevarat. Este chiar invers, cu cat mai mult aer iese din teava, cu atat mai putina putere propulseaza bila. Si va diminua puterea si eficienata markerului. Creerea unui teren de paintball in Iasi nu este ieftina insa cat timp aveti credibilitate si un plan solid de afaceri, unele banci vor fi mai mult de cat bucuroase sa va imprumute banii de inceput. Acest lucru se paote intampla daca puteti demostra prin statistici ca paintball-ul este o afacere de succes. Este al 3-lea sport extrem preferat din SUA. Nici sa nu va ganditi sa creati un teren paintball Iasi fara un plan de afacere.

Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor. Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti. Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti. Paintball reprezinta una dintre cele mai noi, cele mai tari senzatii sportive, cu o mare raspandire in lume. Paintball a aparut la inceputul anilor 80 avand ca instrumente de folosinta pistoale folosite la marcatul vitelor in urma unei discutii intre un broker si un fermier despre incercarea de a se marca unul pe altul cu pistoale.

Unde se poate juca paintball Iasi?

Intre jocuri, jucatorii pot lua o pauza pentru a-si verifica echipamentul, pentru a-si reincarca armele si pentru o mica gustare sau o racoritoare, impartasind in acelasi timp si povestile lor despre emotiile victoriei sau despre obisnuitele glume pe seama infrangerilor suferite. Indiferent ca veti castiga sau veti pierde, toata lumea se va simti bine si intotdeauna va exista un urmator joc. in esenta paintball-ul este un sport competitiv, jucat ca si majoritatea celorlalte jocuri competitive, pentru fiorii victoriei. Unii considera paintball-ul sport extrem, altii nu tocmai. Cu toate acestea, toti sunt de acord ca nu e de glumit cu bilele cu vopsea. Deci retineti: doar cu echipament in apropierea terenului!

Informatii despre paintball in Iasi

Recent, acest joc a si-a facut aparitia si in Baia Mare, unde din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi petreaca timpul liber practicandu-l. Atat baimarenii cat si alte persoane au de acum posibilitatea de a afla toate informatiile despre cele mai noi strategii si evenimente. Asadar paintball-ul a devenit unul din cele mai cautate sporturi pentru evenimentele de teambuildingnice si numarul celor care apeleaza la acest joc este din ce in ce mai mare. Pentru a mari coeziunea unei echipe, majoritatea managerilor aleg programe personalizate, care sa mareasca cunoasterea reciproca si dorinta de a lucra mai bine impreuna.

Terenuri de paintball la Iasi

Desi este considerat ca wood-land-ul este acelasi tip de joc cu rec-ball-ul consideram ca sunt cateva diferente considerabile intre cele doua. Wood-land-ul are scenarii similare cu cele din rec-ball. Totusi in cadrul jocurilor tematice “scenario games” regulile sunt diferite datorita faptului ca implica un numar mult mai mare de jucatori si obiective clare. Teava unui marker este piesa prin care bila este proulsata. Suprafata din interiorul tevii trebuie sa fie cat mai neteda si cat mai bine pozitionata. Da nu, va creste forta de frecare intre teava si bila in miscare, ceea ce duce la micsorarea preciziei si a razei de foc, dar poate duce si la spargerea bilei pe teava.

La fiecare joc, dintre cei veniti la inchiriat (cei experimentati nu fac asta), este cel putin un prost care vrea sa te bage in puscarie. Adica isi scoate casca sau ochelarii de protectie si se uita pe teava sa vada daca arma e incarcata. Teava unui marker este piesa prin care bila este proulsata. Suprafata din interiorul tevii trebuie sa fie cat mai neteda si cat mai bine pozitionata. Da nu, va creste forta de frecare intre teava si bila in miscare, ceea ce duce la micsorarea preciziei si a razei de foc, dar poate duce si la spargerea bilei pe teava. O alta caracteristica a unei tevi de paintball este lungimea ei. Cu atat mai lunga teava, se creaza cu atat mai multa frecare intre teava si bila, deci in consecinta trebuie mai multa presiune pentru a propulsa bila.

De la introducerea sa in anii 80, paintball a devenit un fenomen international. Entuziastii au format echipe, au intemeiat ligi si au organizat campionate ale jocului. Ceea ce-l deosebeste de celelalte sporturi este echipamentul necesar: nu gasesti pusti si proiectile cu vopsea la prea multe sporturi traditionale. Paintball este un sport interesant, si mai presus de orice, inseamna distractie! Este o oportunitate de a uita de responsabilitatile cotidiene si de a regasi gustul distractiei. Cand adrenalina incepe sa creasca nu poti sa nu te indragostesti de fiorul jocului!.

Tag: paintball la Iasi paintball Iasi teren paintball Iasi