Workshop Elevator pitch

en geld verdienen aan je netwerk

Hoe krijg jij de plakfactor?

Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en makkelijk netwerken. Die weten wat hun plakfactor is. En dat kun jij ook leren!

Tijdens de workshop Elevator Pitch krijg je practische informatie en een handleiding waarmee je stap voor stap je eigen elevator pitch kunt maken.

Tegelijkertijd leer je slimmer netwerken, op welke momenten je een pitch kunt inzetten en wat je niet en vooral wél moet doen tijdens het netwerken. De oefeningen zijn er op gericht om jou boodschap kort en krachtig te formuleren en jezelf op een sterke manier te presenteren.

Je maakt je eigen Elevator Pitch en presenteert deze tijdens de training. Het resultaat is jouw eigen Elevator Pitch, die je altijd en overal kunt vertellen en aan elke situatie kunt aanpassen.

De training wordt in een kleine groep gegeven. Hierdoor krijg je de volledige aandacht en kan je je helemaal focussen op jouw eigen Elevator Pitch en presentatie daarvan.

Leden van Ondernemend Wieringerland krijgen op deze workshop 25% korting!! Vul de kortingscode in bij het bestellen.

Workshop Elevator pitch en netwerken

Friday, Feb. 28th, 2-4pm

Brink 15

Wieringerwerf

Voor meer informatie en aanmeldingen klik hier: visit the event page of neem contact op met Ondernemend Wieringerland via info@ondernemendwieringerland of 06-37613911
14:00 uur - begin workshop

16:00 uur - einde workshop

16:00 uur - begin netwerkborrel