Top 5 twitteraccounts

1- Katy Peryy

Het twitteraccount met de meeste followers is Katy Perry. Zij heeft maar liefst 52.182.924 followers. Katy Perry is de artiestennaam van Katheryn Elizabeth Hudson. Ze is een Amerikaanse popzangeres-songwriter, actrice en gitariste.De laatste tweet is: sand is the new dry shampoo.

2- Justin Bieber

Op de tweede plaats staat Justin Bieber met 50.848.386 followers. Justin Drew Bieber is een Canadees zanger. Twee jaren nadat hij werd ontdenkt op Youtube tekende hij een platencontract. Hij is uitgegroeid tot een tieneridool. De laatste tweet is: suprise performance at Coachella with Chance the rapper.

3- Barrack Obama

Op de derde plaats staat Barrack Obama met 42.480.584 followers. Barack Hussein Obama ll is de 44e en huidige president van de Verenigde Staten. De laatste tweet is: the doctor is in.

4- Lady Gaga

Op de vierde plaats staat Lady Gaga met 41.241.606 followers. Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend als Lady Gaga, is een Amerikaans zangeres, songwriter, actrice en pianiste. De laatste tweet is: a two year old singing Venus from ARTPOP, Ladies and Gentlemen my 2 year old niece.

5- Youtube

Op de vijfde plaatst staat Youtube met 41.151.911 follewers. Youtube is een internet site waar je gratis filmpjes kunt bekijken, De laatste tweet is: the internet has spoken. BethanyMota's rocking a black dress at the MTV MovieAwards tonight.