Pengenalan FRG International

FRG International atau Forever Rich Group International Sdn. Bhd. (1097936) diasaskan dan didaftarkan SSM oleh tuan Fadhlur Rahman Bin Zainol Anuar (Pengasas Myracles Beauty dan FRG Property Sdn. Bhd.) pada 16 haribulan Jun 2014. Lokasi pejabat FRG Group terletak di Wangsa Maju Kuala Lumpur.

Konsep

Konsep yang dibawakan oleh FRG International ini adalah networking, atau network marketing di mana ahli yang menyertai membina rangkaian network masing-masing. Konsep ini telah terbukti sangat efektif untuk mengembangkan syarikat dengan cara yang cepat serta ahli menjana pendapatan yang lumayan daripada jaringan networking yang di kembangkan. Walaubagaimana pun, FRG telah membuat satu revolusi dengan adanya elemen property atau hartanah dalam marketing dan insentif plannya seperti berikut :

1. Selagi network bergerak anda akan dpt bonus di mana ada 9 jenis bonus yang anda boleh makan walaupun hanya satu daripada 5 kaki bergerak sudah cukup lumayan bagi anda. Kalau lima-lima bergerak? Konsep ini sangat berbeza dari konsep binary dan traditional yang memerlukan pairing untuk komisyen. Di FRG, selagi network berjalan, selagi itu kita mendapat income tidak henti-henti daripada personal sponsor, overriding bonus, group development bonus dan matching bonus.

2. Profit Sharing Company Turnover : Setiap bulan dapat perkongsian keuntungan sehingga 3 % dari turnover bulanan.

3. Peluang memegang saham dalam syarikat FRG Property : Di level 3, nama ahli akan dimasukkan ke dalam FORM 24 FRG Property sebagai pemegang saham, menjadikan syarikat ini hak milik mereka dan dapat perkongsian keuntungan property pula.. Anda pernah dengar mana-mana syarikat yang beri saham pada ahli-ahlinya? Sudah tentu tidak kerana kami yang pertama melakukannya.

4. Peluang menjadi agen hartanah syarikat : Jual property syarikat dan dapat komisyen 10% dari harga jualan. Keuntungan ini belum ditambah kalau kita pandai bermain dengan harga property yang disenaraikan.

5. Peluang membeli property sendiri dengan diskaun 10% : Tak perlu bayar deposit rumah, malah dapat cash lagi bila ada bumi diskaun 7%.

6. Tabung wakaf untuk pembinaan masjid : Forever Rich bermaksud kaya di dunia dan akhirat, syarikat tidak pernah melupakan saham akhirat buat ahli-ahlinya.
Ramai yang tertanya-tanya apa dan dimanakah listing property tersebut? Jawapannya, listing belum keluar lagi untuk tahun ini dan akan keluar seawal tahun depan iaitu rumah teres. Walaubagaimana pun di peringkat awal ini syarikat sudah membeli 2 biji rumah banglo di Putrajaya dan selebihnya dalam proses rundingan untuk diperolehi. Siapa cepat mencapai level 6 maka banglo tersebut akan menjadi miliknya.

Peluang untuk mengisi tempat top 30 dalam syarikat.

Ini adalah peluang yang tak akan dilepaskan oleh top leader network marketing. Hanya berada di dalam kumpulan pioneer ini sahaja sudah cukup membuatkan anda senang lenang di kemudian hari. Peluang terbuka ditempatkan di kumpulan paling atas di mana di bawah kita nanti akan diisi oleh top-top leader seluruh Malaysia.
Team pioneer ini diselia dan dibantu sendiri oleh owner CEO tuan Fadhlur Rahman dan akan dijadikan sample untuk yang kemudian. Team yang terkemudian tidak akan mendapat keistimewaan ini jadi rebut peluang sekarang kerana tempat top 30 sangat cepat terisi. Kejutan lain bakal menanti ahli yang join top 30 ini yg hanya akan diberitahu sendiri oleh founder.

Matlamat mencapai rumah impian Banglo bernilai RM 1,000,000 habis bayar.


Sepanjang kita menuju ke matlamat rumah rm1juta , kita akan terpaksa menerima insentif-insentif seperti berikut :


BULAN 1 : PIN DAN SEHELAI COAT – LAYAK JUAL PROPERTY DAN DAPAT KOMISEN 5%
BULAN 2 : JAM TANGAN JENAMA TISSOT DENGAN UKIRAN FRG INTERNATIONAL – LAYAK JUAL PROPERTY DAN DAPAT KOMISEN 10%
BULAN 3 : PAKEJ UMRAH ATAU PERCUTIAN DAN SAHAM SYARIKAT FRG PROPERTY– LAYAK JUAL PROPERTY DAN DAPAT KOMISEN 10%
BULAN 4 : KERETA MERCEDEZ BENZ E250 – LAYAK JUAL PROPERTY DAN DAPAT KOMISEN 10%
BULAN 5 : WANG TUNAI RM150,000 ATAU RUMAH TERES BERNILAI RM200,000-RM220,000 – LAYAK JUAL PROPERTY DAN DAPAT KOMISEN 10%
BULAN 6 : BANGLO RM1,000,000 HABIS BAYAR – LAYAK JUAL PROPERTY DAN DAPAT KOMISEN 10%

Di dalam team kami, banglo rm1j boleh dicapai dalam masa seawal 6 bulan sahaja kerana kita bergerak secara teamwork, dan saling membantu dan dibantu sendiri oleh leader-leader hebat termasuk owner dan ceo sendiri yang sentiasa turun padang.

LATEST : SISTEM AUTOPILOT YANG MEMBERIKAN DOWNLINE TANPA PERLU BERJUMPA SESIAPA SEDANG DIBANGUNKAN UNTUK MEMBERI KEMUDAHAN KEPADA MEREKA YANG TAK PANDAI MENAJA!!!

FRG International Business Preview :
Date : Setiap Selasa dan Khamis
Time : 9 PM -11 PM
Venue : FRG INTERNATIONAL (M) SDN BHD
No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur.

OPEN FOR 50 SEATS! BOOK YOUR SEAT NOW! PM / WHATSAPP / CALL 0194583556

SERTAI KAMI DAN BERSAMA-SAMA SEBAGAI PIONEER TERAWAL SEKARANG. TEMPAT TOP 50 ADALAH TERHAD.
UNTUK BOOKING POSISI : whatsapp/sms/call : 014583556 Tuk Zidane
Join group FB FRG INTERNATIONAL FOREVER RICH GROUP