MASSAAL NAAR DE ANTWERPSE RECHTBANK

LEE MOET DOOD VAN HET FAVV!

Rechtbank eerste aanleg Antwerpen - RED LEE

Friday, May 29th, 9:30pm

20 Bolivarplaats

Antwerpen, Vlaanderen

Wij gaan er weer zijn, we heten u ook vanharte welkom, gelieve de corona maatregelen op te volgen: 1,5 m afstand - maskers - en onze strijdvaardigheid zonder agressie! Ons handelsmerk (strijden met pijn in het hart, maar met manieren) - Ik kijk er naar uit jullie massaal opnieuw te mogen begroeten VOOR LEE ...

RSVPs are enabled for this event.

29 mei 2020 om 9u.30 SAMEN VOOR LEE

Op 29 mei wordt er gepleit in de rechtszaak rond kat Lee. Iedereen welkom om 9.30 uur voor de rechtszaal. Wij vragen een mondmasker mee te brengen en te dragen en de afstand van 1,5 m te bewaren.

De fundamenten van onze rechtstaat staan hier op het spel. Artikel 1 van het Europees Dierenwelzijn zegt dat euthanasie voor gezonde dieren niet kan!

Lee krijgt wat tijd...

Net terug uit Antwerpen... De vrouwelijke rechter liet zich gelukkig niet intimideren door de drie -PITBULL" advocaten van de FAVV. Dit zijn overigens drie dikbetaalde heren uit een advocaten bureau. En WIJ (belastingbetalers) betalen die heren met onze centen. Het waren echt slechte mensen, zeker de twee kaalkopen, zo agressief dat de rechter hen moest ter orde roepen. Meester Anthony Godfroid daarentegen, pleitte sereen en met kennis. Via een achterpoortje was het FAVV er in geslaagd een spoedprocedure te eisen, binnen de 12 uur? Dat is niet normaal, is het wettelijk gegaan ?

Ik heb mij , net als een kat, op de achtergrond gehouden en de show aan meneer Michel overgelaten, die staat liever in de schijnwerper, ieder zijn taak. We zijn zeer gelukkig met de aanwezigheid van GAIA - Global Action in the Interest of Animals, Animal Rights België - Belgique, en Animal Resistance, DierAnimal , er was veel volk en de #Covid-afstand werd wel gerespecteerd.

NIEUW !!! Onze winst op deze producten storten we integraal door naar SELENA, KIJK SNEL HIER

Ga snel naar onze nieuwe webshop! Alle winst gaat naar Selena Ali. De winsten kunnen perfect getraceerd worden en wij voegen indien dit een succes is, extra bedrag toe!

#COVID-19 BEGROETING

Raf van KATTENADVIES iVZW - Persoonlijk zou ik uit respect voor jullie aanwezigheid, jullie willen vastpakken, maar dat gaan we met z'n allen niet doen.

WAT WE WEL KUNNEN: DIEP BUIGEN NAAR ELKAAR ZOALS IN JAPAN!

Japanners zijn immers het volk met het meeste respect voor katten, zij zouden NOOIT LEE VERMOORDEN. DUS BUIG VANDAAG DIEP NAAR IEDEREEN WAAR U RESPECT VOOR HEEFT!


DEZE NACHT DIT STEUNBERICHT UIT DE VERENIGDE STATEN! De wereld kijkt naar ons land !!!


Mijn man is medisch directeur bij GlaxoSmithKline. Hij heeft een mail gestuurd naar dat agentschap van voedselveiligheid. Het zal wel niet veel helpen.


Als Lee anitbodies heeft in zijn bloed kan hij geen rabies hebben.


poepsimpel is het. Het agentschap van voeding moet het tegenovergestelde bewijzen. Niet zomaar van zeggen dat het anders is. Ze moeten wetenschappelijk bewijs voorleggen.


Nu is het van "wij zeggen dit en dat" en ze maken de mensen bang met hun dreigementen en die dwangsom.


Ik hoop dat Selena sterk genoeg is om voet te houden en dat ze goed omringd is. Dat moet enorm veel druk zijn voor nog een jong mens.


Het kan het begin van een revolutie worden want de mensen gaan het zomaar niet pikken.

Big picture

Lee moet morgen doodgespoten worden! WE VRAGEN U MASSAAL DIT BERICHT TE DELEN

Als ze morgen om 11 uur katje LEE niet binnenbrengt bij de rechtbank van Antwerpen mot ze 5000 euro per uur vertraging betalen!

Alle organisaties moeten samenwerken nu!

We vragen elk asiel elke organisatie hier aanwezig te zijn! Gaia zal er ook zijn Partij Dieranimal en ... Jullie ook hopen we. In wat voor land leven we, dit zijn GESTAPO praktijken!!!

OOK GAIA ZAL ER ZIJN !

ALS U MET DE WAGEN KOMT !

OPGELET WANNEER GEEN FAMILIE ACHTERAAN ENKEL IEMAND LATEN PLAATSNEMEN

We willen extra advocaten voorzien, samen met Meester Anthony Godfroid van Gaia.

HELP ON EXTRA GELD TE VERZAMELEN (CROWDFUNDING) - HET GELD GAAT ENKEL NAAR DE ZAAK #SaveLee -

Noteer #Safe Lee bij uw mededeling, u kunt rechtstreeks storten HIER


Wij werken gratis en niks gaat in onze zakken - We zijn een bij notariël erkende internationale organisatie - zie www.worldcatnonprofit.org voor meer info.

Big picture

We merken dat u massaal reageert op deze oproep! Tot morgen...

We hebben dit nog nooit meegemaakt... UITDRUKKELIJKE VRAAG:

MOGEN WE VERZOEKEN DAT IEDEREEN ZICH STRIKT AAN DE SOCIAL DISTANCING MAATREGELEN WIL HOUDEN. EN OOK ZIJN PERSOONLIJKE KALMTE WIL BEWAREN.