ANALITZEM UNA PÀGINA WEB

Dream Flyers

DREAM FLYERS

Dream Flyers, fundada al 2012, és una escola per a pilots de avió i Tripulants de Cabina de Passatgers, o azafates de vol. L'escola ofereix cursos d'ATPL (pilot d'avió professional) o PPL (pilot privat) a més de formar a les TCP's. Compta amb una flota de 6 avions a disposició dels seus alumnes, a més de cuatre cabines d'aereosimuladors.

Búsqueda a Google:

Si estem buscant una escola per a pilots d'avió a Barcelona, de ben segur que els trobarem a la primera pàgina. Com podem veure, están ven situats al SEO, ocupant la primera posició. A més, el spinett és correcte.

Pàgina d'inici:

La pàgina d'inici és original i clara. Et permet anar cap a l'apartat de les TCP's o dels pilots, lo qual es molt intuitiu.

Cal destacar que la pàgina web està en dos idiomes diferents.

URL de Dream:

Amb un domini clar i sencill com ho pot ser www.dflyers.com, conseguim facilitar a l'usuari de la nostra pàgina l'entrada, ja que és molt ràpid d'escriure i sobretot, de recordar.

Menú de la pàgina:

El menú és molt sencill i intuïtiu, per tant el visitant podrà trobar la informació que busca de manera ràpida i fàcil.

URL dels apartats diferents menú:

L'etiquetació dels diferents apartats està molt encertda, ja que deixa ben clar el que et trobaràs a la pàgina, a més de que posiciona molt bé.

Desar fotos de Dream Flyers

La importància del "share"

Té els botos de les xarxes socials més utilitzats molt ben marcats, això permet una ràpida localització i una millora en l'eficàcia i la rapidessa de la qual gaudirà l'usuari a l'hora de compartir amb les seves amistats.

Dream Flyers a Google Maps

Wednesday, Jan. 14th, 9pm

41 Carrer d'Arizala

Barcelona, CT

La pàgina web està registrada a Google Maps, per tant, ofereix una ràpida localització i a més, és més fàcil que Google l'indexi.