Poppenvilla

Het woonhuis voor poppen van 30 centimeter

LILIANE Poppenvilla

Hun lievelingspoppen en knuffels - van 30 centimeter - hebben voor kinderen dikwijls een grote hechtings- en vertrouwensfunctie. Voor hen is de duurzame LILIANE Poppenvilla op kindhoogte gebouwd. Met een compleet design interieur en een auto-hellingbaan.


De villa op wielen is gemaakt van [blank gelakt] multiplex berken | massief beuken | roestvrijstaal | plexiglas. Het open ontwerp nodigt uit tot samenspel.


De Poppenvilla is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: LILIANE leading Poppenvilla voor samenspel door vier tot zes kinderen | LILIANE light Poppenvilla voor samenspel door twee tot drie kinderen. De Poppenvilla leading beschikt over drie laden, een wandspiegel en wandschappen. Een villa voor de kinderen van de kinderen.


Ontwerper Liliane Limpens

http://www.poppenvilla.nl

Big image

Visie Poppenvilla

Hun lievelingspoppen en knuffels - van 30 centimeter - hebben voor kinderen vaak een grote hechtings- en vertrouwensfunctie. Voor hen is de duurzame poppenvilla op wielen gebouwd. Met een design interieur, een auto-hellingbaan en drie opbergladen. Gemaakt van multiplex berken, massief beuken, roestvrijstaal, plexiglas. De villa is blank gelakt.

Liliane Limpens: "Spelen met de poppenvilla is spelen met hout. Ik vind het belangrijk dat jonge kinderen het natuurprodukt hout voelen, hout ruiken, hout zien. Hout is zo'n wezenlijk en prachtig produkt. Bij kinderen kan zo een band ontstaan met de opbrengsten van de aarde. Het levert een bijdrage aan een zeker duurzaamheidsbesef op jonge leeftijd."

Spel is de taal van jonge kinderen, daarin uiten en ontwikkelen ze zich. Spel stimuleert spontaan het oefenen met sociale vaardigheden. Kinderen kunnen in fantasiespel ervaringen verwerken als ze spelen zonder een vooropgezet doel. In het zorgvuldig, vooral intuïtief, waarnemen van spel kan de taal van jonge kinderen begrepen worden.