Stay Okay Sneek

Een gezellig hostel!

Een zeer leerzaam stagebedrijf!

Ben jij een entourshiaste leerling van MBO Toerisme? En ben jij representatief, flexibel en altijd klantvriendelijk? Vind je het leuk om toeristen op weg te helpen in een onbekende stad? En wil je graag meer ervaring opdoen in Front-Office? Dan zijn wij opzoek naar jou! Mail je motivatie en CV naar info@stayokay.nl

Onze faciliteiten & doelgroep

Stayokay Sneek ligt schitterend aan de Houkesloot. Deze brede vaarweg verbindt het centrum van watersportstad Sneek met het Sneekermeer. Het hostel ligt op 10 minuten loopafstand van het historische centrum van Sneek. Onze doelgroepen zijn dan ook vaak gezinnen met kinderen, ouderen die van cultuur en watersport houden en in het hoogseizoen ook veel jongeren.


De Stayokay heeft alles wat een gast wil tijdens zijn of haar verblijf in Sneek. In ons hostel is overal gratis Wi-Fi. Het hostel is ook geheel rolstoelvriendelijk. Voor plezier tijdens het verblijf is er een biljart, leeshoek, lounge, speelplaats voor kinderen en een computerterminal aanwezig. Voor watersportfaciliteiten kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, we verhuren kajakken en zeilbootjes en ook kunnen de kinderen leren vlot bouwen.


Voor meer informatie ga naar www.stayokay.nl/sneek
Ga naar www.stayokay.nl/sneek of bel naar 0515-412132 om een reservering te maken.


Wij hopen u snel te zien in ons hostel Stay Okay Sneek!