Gleden ved å ha en kropp!

Horten: Torsdag 24. januar

"Embodiment of and as space"

Mange av oss har kropper som er sammentrukne, har spenninger og føles tunge. Det finnes liksom ikke rom for den gleden, lettheten og "rommet" som kroppen egentlig er. Og vi bruker mat, drikke og andre stimuli for å unngå å være akkurat den lettheten og gleden. Fordi vi hele livet - og kanskje i tidligere liv - har "kjøpt" at det er slik kroppen skal føles. Slik at vi kan passe inn i denne virkeligheten.

Å være sammentrukket og tung kan kjennes litt overveldende. Som ubehagelig, trykkende og litt klaustrofobisk. Som om vi ikke har noen valg. Ingen muligheter.

Vekt og utseende har ingenting med dette å gjøre. Man kan være "tynn som en sild" og likevel føle seg fanget i en tung og fortettet kropp.

EMBODIMENT OF AND AS SPACE er en Access Body Process™ som hjelper oss - og kroppen vår - å omfavne det rommet kroppen faktisk er. Den inviterer og viser kroppen hvordan den kan være rommet mellom molekylene istedet for å definere seg som tettheten i denne virkeligheten.

Kan du kjenne hvordan dette kan gi deg et bedre forhold til kroppen din? Hvordan det kan skape mer letthet og glede i hele livet og hverdagen? At du kan komme til å kjenne at du har mer "space" og en bedre kommunikasjon med kroppen din?

Kom denne torsdagskvelden for å lære en superenkel og effektiv (akkurat slik vi liker det) kroppsprosess hvor du både gir og får en behandling. Liggende fullt påkledd på benk og bare nyter. Hvordan blir det bedre enn det?

Det er en fordel - men ikke et krav - å ha gått Access Bars™ kurs tidligere.

Når og hvor:
Torsdag 24. januar, Nedre vei 4, Horten (Karljohansvern), kl 1800 - 2100. Pris: kr 500

Link til påmelding her. Nederst i denne invitasjonen finnes alternativ kontaktinformasjon til meg hvis du ønsker å bruke noe av det til påmelding.

Hvem inviterer

Mitt navn er Susanne Helgesen. Jeg er Access Bars™ og Access Body Process™ Facilitator og mitt hovedfokus er bevissthets- og transformasjonsarbeid hvor jeg i hovedsak bruker Access Consciousness® teknikker. Les mer om meg og hva jeg tilbyr på min webside (som skal få en totalrenovering om ikke så altfor lenge)