Elektrische keuring

Elektrische keuring gedaan

Het belang van een elektrische keuring
U zal zich mogelijk al kunnen voorstellen dat het laten uitvoeren van een elektrische keuring zeer van belang is. Zowel voor u als voor een andermans veiligheid. Niet alleen in uw eigen huis, maar ook in bedrijfsgebouwen. Stel dat u iets overkomt, doordat er geen elektrische keuring heeft plaatsgevonden of dat deze al veel te lang geleden is gedaan. U kunt het misschien niet meer navertellen en de organisatie van het gebouw waarin u verbleef wordt ervoor aangeklaagd. Uw nabestaanden krijgen misschien een schadevergoeding ter compensatie van dit vreselijke ongeluk, maar dit kan gewoon voorkomen worden!

Wie voert een elektrische keuring uit
Er bestaan speciale bedrijven die een elektrische keuring uitvoeren. Hier worden alleen deskundige, goed opgeleide mensen voor ingezet. Er wordt gewerkt volgens bepaalde normen en ook een constante bijscholing is beslist aan de orde. Er verandert nog weleens iets op het gebied van elektriciteit en dus ook op het gebied van de elektrische keuringen. Zo is een elektrische keuring in een huis vanzelfsprekend weer heel anders dan een elektrische keuring in een bedrijfsgebouw; toch hebben beide veel gemeen. Eén van de betere bedrijven die een elektrische keuring uitvoert, heet EPC Diensten. Dit bedrijf is gevestigd in Lille.

Wanneer wordt een elektrische keuring gedaan
Sinds enkele jaren is het laten verrichten van een elektrische keuring verplicht gesteld. Vooral wanneer iemand zijn of haar woning wil gaan verkopen, dan dient het keuringsrapport al in de woning aanwezig te zijn. Kiest u voor EPC Diensten om uw elektrische keuring te laten verrichten, dan ontvangt u dezelfde dag nog het certificaat. Wanneer een elektrische keuring nog meer plaatsvindt, is afhankelijk van de staat van de woning en of er misschien binnenkort een nieuwe elektrische installatie zit aan te komen. Meer informatie kunt u vinden op de website van EPC Diensten.

Wat is de procedure bij een elektrische keuring
De manier van werken vanuit EPC Diensten in Lille is zeer klantgericht. Nadat er een afspraak gemaakt is voor een elektrische keuring, dan vindt er een uitstekende voorbereiding op deze elektrische keuring plaats. Waarom wil de klant een elektrische keuring laten uitvoeren en is het gehele woongebouw goed bereikbaar om de elektrische keuring uit te voeren? Sommige informatie kan EPC Diensten zelf achterhalen, andere antwoorden dienen te worden beantwoord door de klant. Wanneer u zelf vragen heeft, kunt u deze online stellen via deze pagina. Een elektrische keuring bestaat verder uit een uitvoering van de opgelegde metingen alsook een visuele controle. Vraagt u bij EPC Diensten gerust naar de kleinere details van een elektrische keuring. De medewerkers staan u graag te woord.

Meer voordelen van EPC Diensten
Om voor EPC Diensten te kiezen voor het laten verrichten van een elektrische keuring in uw woongebouw en misschien ooit nog eens voor een andere dienst vanuit dit deskundige bedrijf, wilt u vanzelfsprekend overtuigd zijn van alle voordelen. U kunt al veel vinden op hun eigen website, maar er zijn voordelen die zo wel even te noemen zijn. Wanneer u als klant lid wordt van hun eigen Facebook-pagina, krijgt u 2 euro korting. Daarnaast hoeft u niet zelf de telefoon te pakken, maar kunt u uw contactgegevens achterlaten op de pagina en u wordt door EPC Diensten gebeld. Wanneer u op zoek bent naar de prijzen die u gaat betalen voor bijvoorbeeld een elektrische keuring, dan kunt u deze gemakkelijk vinden op http://www.epcdiensten.be/aanvraagenergieprestatiecertificaat.asp Alle prijzen zijn al berekend inclusief BTW, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u nog meer weten over de voordelen van EPC Diensten of wilt u algemene nieuwsartikelen lezen die te maken hebben met een elektrische keuring en andere zaken rond elektriciteit, kijk dan eens op hun eigen Nieuwsplatform.