GELUK

Inspiratiedag Geluk in het onderwijs

Wetenschappelijke inzichten vertaald naar onderwijs

"Gelukkig zijn, kun je leren"


Tijdens deze inspiratiedag, gaan we vanuit de wetenschap plus de positieve psychologie, in op vaardigheden, die een bewezen effect hebben op geluk. Door oefeningen te doen en te ervaren, leren we hoe ons brein werkt en wat verschillende elementen van geluk zijn.


Aan het eind van de dag heb je, uit eigen ervaring, concrete tools in handen om met je groep, met je team en met de school aan de slag te gaan.


Gelukskoffer

Gelukskoffer is een wetenschappelijk onderbouwd en bewezen lesprogramma voor groep 7/8 van basisonderwijs. Wij leiden leerkrachten op om 'lessen in geluk' te geven aan kinderen, voordat zij naar de middelbare school gaan. Daarnaast verzorgen wij inspiratiedagen in het onderwijs rondom GELUK.

Duur

Wij verzorgen inspiratie vanaf 1 dagdeel.

Groepsgrootte

Bij groepen tot 7 personen voeren wij de training uit met 1 Gelukstrainer.

Voor groepen vanaf 8 - 18 personen, werken wij met twee trainers.

Investering

De investering voor een inspiratiedag is mede afhankelijk van uw behoefte en de grootte van de groep. Prijsindicatie 1200,- euro per trainer per dag. Neem voor een vrijblijvend voorstel contact op met Geluk@gelukskoffer.nl

AANBIEDING! Geldig tot 31 december 2013

In samenwerking met het VSB Fonds, kunnen wij de eeste 50 aanmelders voor deze Inspiratiedag, het volgende aanbieden:


* * * Kosteloos opleiden leerkracht groep 7 of 8 tot Gelukstrainer t.w.v. € 715,- * * *


Voor meer informatie over deze aanbieding, neem contact op met geluk@gelukskoffer.nl

Nieuwsgierig naar Gelukskoffer en Ondernemend Geluk?

Naast het lesprogramma voor groep 7 en 8, is onlangs Ondernemend Geluk verschenen. Een boek met DVD, waarin 49 prominente Nederlanders hun visie geven op Geluk en Ondernemend Gedrag.

Dit boek met DVD en de wetenschappelijke inzichten vanuit de positieve psychologie, vormen de basis voor Inspiratiedagen.