TURISM

CAZARE LA HOTEL

Cum sa fii cel mai bine tratat la Hotel

Upgrade la camera Filme gratis. Checkout tarziu. Toate acestea pot fi obtinute daca urmati sfaturile pe care vi le vom oferi in continuare. Pe www.mamaiacazare.ro am gasit o multime de oferte faine la hoteluri ce ofera servicii foarte avantajoase.


Cei care au lucrat in industria hoteliera mai mult de zece ani stiu cate ceva despre room service si alte servicii, lucruri pe care probabil nici nu v-au trecut prin cap. De exemplu, acele costuri extra pentru filme si minibar sunt cele mai disputate atunci cand vine vorba de facturile clientilor. Pur si simplu trebuie sa negati ca v-ati uitat vreodata la Tv sau ca ati consumat respectivul produs si acestea vor fi scoase de pe factura.


Urmeaza sa fiti taxati pentru ca ati anulat rezervarea in aceeasi zi? Nu va ingrijorati, cereti sa va fie mutata rezervarea in alta zi fara penalizare, iar mai apoi renuntati la cazare mai tarziu. Va doriti un upgrade pentru a obtine o camera mai draguta? Incercati sa dati un tips receptionerului de 20$.


Insa cei care au lucrat industria hoteliera pentru multi ani va mai sugereaza ceva: comportativa exemplar atunci cand stati la hotel. Ridicati vocea si personalul hotelier va va uri. Comportati-va empatic. Voi ce ati face daca ati fi blocati intr-o camera unde teleoanele suna non-stop, ca rezultat al faptului ca cei cazati uita mereu sa tasteze 9 atunci cand vor sa vorbeasca inafara unitatii. Pe langa faptul ca unii "uita" sa lase receptionerului tips, circula o multime de anecdote legate de clienti. Exista o celebritate care a cerut boluri pentru ca voia sa manance cereale. De asemenea, s-au intalnit cazuri in care clientii nu voiau camere in care cifrele de pe usa insumate dadeau mai mult de cifra 9.


Si de cealalta parte veti gasi povesti interesante despre personal. Un valet a incercat sa invete sa ia curbe ca in filme cu masina unui client, o femeie de seviciu folosea spray pentru mobila pentru a-si curata ochelarii si un beelboy a urinat in apa de colonia a unui client dupa ce acesta nu i-a oferit un tip.


Cazurile de ciudatenii la hotel sunt foarte variate. Asigura-te ca te comporti fara cusur pentru ca si ceilalti sa se comporte in mod similar cu tine.

Big image