Serveis Internacionals

Fundació Inform

A la Fundació Inform som capdavanters en coordinar projectes internacionals des del 1987, amb més de 35 projectes gestionats fins el 2016 i amb més de 1.000 alumnes que han participat en estades de pràctiques a l'estranger.


L'1 de gener de 2014 el Parlament Europeu aprova el programa Erasmus+ 2014-2020 que engloba totes les iniciatives d'educació, formació, joventut i esports de la Unió Europea. En el marc d'aquest programa, la Fundació es presenta a les convocatòries anuals de la Unió Europea i obté anualment les aprovacions dels projectes que presenta. L'objectiu és oferir a la Xarxa SEFED les beques d'estades internacionals Erasmus+ per a l'alumnat i professorat.


Inform també obté la Carta de Mobilitat VET el 2016, primera convocatòria llançada des de la Unió Europea per certificar que les organitzacions gestionen amb qualitat les estades internacionals i per reconèixer la seva trajectòria internacional.


Aquests són els serveis internacionals que us ofereix la Fundació:

Estades internacionals finançades amb les beques Erasmus+

Programa Erasmus+ pràctiques administratives internacionals alumnat SEFED

Per a l'alumnat SEFED de CFGM, CFGS, CP i FP bàsica. Estades de pràctiques administratives en una empresa a l'estranger. L'objectiu és adaptar-se al mercat laboral a escala comunitària, adquirir i millorar aptituds específiques, coneixements d'altres països i experiència laboral.

Programa Erasmus+ professorat SEFED

El professorat SEFED té la possibilitat de fer estades de treball/job shadowing durant una setmana en diferents països europeus que utilitzen la simulació d'empreses com a metodologia formativa en la formació professional.

Altres serveis internacionals que us ofereix la Fundació

Gestió d'estades internacionals altres projectes Erasmus+

Si el vostre centre ha rebut l'aprovació d'un projecte Erasmus+ de mobilitat internacional per part del SEPIE (Servicio Español para la Internacionalización de la Educación), des de la Fundació us podem ajudar a organitzar les vostres mobilitats d'alumnat i de professorat.

Cursos d'anglès al Regne Unit i Irlanda

Us organitzem el curs d'anglès adaptat a les vostres necessitats laborals i personals. La nostra experiència internacional ens permet oferir qualitat i personalització segons les vostres necessitats com a docents i/o alumnat.

Consultoria en projectes europeus

A la Fundació us podem assessorar en l'elaboració i la definició del projecte europeu que vulgueu sol.licitar des del vostre centre i també us podem donar suport en la gestió d'aquest projecte si s'aprova.