Stayokay

In onze hostels overnacht je in een comfortabel stapelbed in een 2-, 4-, 6- of meerpersoonskamer. Indien je een bed op een gedeelde kamer boekt, overnacht je op een kamer die je deelt met andere hostelbezoekers. Maar je kunt natuurlijk ook een privékamer boeken om lekker weg te zijn met het gezin, je eigen vriendengroep of met z’n tweeën.

Renovatie en nieuwbouw

In 2007 is Stayokay Noordwijk gerenoveerd, je kan je hier uitleven met sportieve activiteiten. Aan de oever van de Maas is het nieuwe hostel Stayokay Maastricht geopend en in Amsterdam Zeeburg is een voormalige school uit begin 1900 omgebouwd tot een modern hostel. In 2008 beleefde Stayokay Sneek haar eerste zeilseizoen in het gloednieuwe gebouw.

Interieur

Samen met designstudio Edward van Vliet/SEVV heeft Stayokay het interieur van alle hostels ingrijpend veranderd. Het is een degelijk en kwalitatief hoogwaardig interieur, helemaal van deze tijd, warm en gastvrij.

In onze restaurants staan kleurige , houten tafels met bijpassende verlichting. In de lobby kun je ontspannen aan de grote, houten stamtafel, of je zakt lekker weg op de losse gestoffeerde zitelementen of een van de poefs. De slaapkamers zijn sfeervol door het gebruik van warme natuurtinten en bijzondere materialen.

Vergaderingen en feesten

De zalen van Stayokay liggen rustig en zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Stayokay kan eventueel een ontbijt, lunch, brunch, diner, barbecue of buffet verzorgen. Een vergadering is prima te combineren met een (teambuilding)activiteit en een overnachting.

Door te vergaderen bij een van de hostels van Stayokay steunt jouw organisatie Stay4all: 1 euro van elk geboekt vergaderarrangement per persoon gaat automatisch naar dit project.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze Stayokay hostels en de prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen