Kinder vakantie week lieshout

nieuwsbrief 2 - april 2015

Big image

Inschrijving kinderen van start!

In de week na de meivakantie worden de inschrijfformulieren op de scholen uitgedeeld. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om digitaal in te schrijven. Via deze link vind je het digitale formulier. Pas als we het formulier en de betaling ontvangen hebben (o.v.v. naam kind) is de inschrijving compleet. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving via de mail als het inschrijftermijn verlopen is.


We staan natuurlijk ook nog tijdens de Pinksterbraderie met een kraam bij de kiosk. Daar kun je je ook inschrijven, zowel kinderen als leiders. Kom allemaal kijken want je kunt een spel komen spelen, punten verdienen en een prijs winnen!

Tevens kan er nog ingeschreven worden op woensdag 27 en donderdag 28 mei tussen 19:00 en 20:30 in het dorpshuis. Digitaal inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 31 mei 2015.

Inschrijven vrijwilligers

Wil je als vrijwilliger komen helpen, kun je je hier aanmelden.

Nieuwe locatie

Zoals jullie misschien al gehoord hebben, vindt Kindervakantieweek 2015 plaats op sportpark 't Luijtelaar. De afgelopen jaren hebben wij hier onze sportdagen gehouden. Dit jaar gaan we voor het eerst 5 dagen vertoeven op het sportpark. Wij kijken dan ook uit naar een goede samenwerking met RKKV ELI en Scouting Lieshout - Mariahout, ook willen wij via deze weg onze dank uitspreken naar manege de Raam waar we de afgelopen jaren samen met alle kinderen en vrijwilligers een hele leuke tijd hebben gehad.
Big image

Versterking kerngroep

Wij zijn op zoek naar versterking voor de kerngroep! Dus lijkt het je leuk en interessant om een fantastische week neer te zetten voor ruim 300 kinderen en zo'n 150 leiding en gedurende het jaar hier mee bezig te zijn? Stuur dan een mail naar info@kvwlieshout.nl en/of kom de gedurende kindervakantieweek eens een kijkje nemen!